ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Monokromt, stickat och vinrött – plaggen och accessoarerna för en stilsäker höst

25 sep, 2024
AvJenny Thorell
Äntligen höstkänsla och dags att uppdatera garderoben. Säsongens nyckeltrender består av monokroma set och skräddade kostymer som vi matchar med en palett av vinrött, brunt och rött.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Med hösten kommer alltid en känsla av förnyelse och det syns utan tvekan på hur vi klär oss. Få årstider har så stort inflytande på vår stil som just hösten – de svala temperaturerna uppmuntrar som ingen annan säsong att göra plats för nytt och återupptäcka gömda klädskatter i garderoben.

Set med jacka och kjol som ger hösten 60-tals vibbar.

Höstens nyckelplagg

Stockh lm Studio lanserar nu sin kollektion "Late Blossom" som speglar säsongens övergång med brunt och vinrött med röda detaljer. Grova texturer blandas med mjuka oversize plagg och feminina detaljer. Nyckelplaggen inkluderar en dubbelknäppt kavaj och vida byxor i mörkbrun ullmix, och två monokroma set i vinrött och vitt – som levererar en klassisk genomtänkt look.

Den klassiska bruna ullkostymen med dubbelknäppt kavaj är ett måste i höstgarderoben.

Uppdatera MED second hand

Samtidigt som vi vill uppdatera garderoben med de senaste kollektionerna, är många av oss också angelägna om att inte bara köpa nytt. Vi vill återanvända, sälja fina plagg vi inte använder längre och fynda second hand. Hos MQ kan du som är medlem lämna in dina gamla favoriter i butik och få en värdecheck att shoppa för och dina gamla plagg säljs vidare. Entreprenören Stina ”Stinza” Lönnkvist inspirerar oss till att använda tjänsten och var nyligen i butik och botaniserade bland second hand plaggen.

Stina ”Stinza” Lönnkvist i sin MQ second hand-fyndade kjol matchad med en vit jacka från Stockh lm Studio.

– Jag kommer styla min kjol från MQ second hand med en kort vit jacka från en tidigare kollektion hos Stockh lm Studio. Jag kommer också att leva i den bruna kostymen – både som helt set, men också styla de separata delarna med plagg jag redan har. Jag älskar hur många stylingmöjligheter en kostym ger.

5 stilar som uppdaterar hösten

Hitta dina nya favoriter från Stockh lm Studios "Late Blossom"-kollektion. Maxa höstlooken med en monokrom vinröd look eller uppdatera garderoben med chica 60-tals vibbar.

Retro-set

Promenera in i höstsäsongen med det här tvådelade retro-setet som andas 60-tal. Den mångsidiga jackan passar perfekt till ett par jeans och en krispigt vit skjorta.

Jacka, 999 kr

Kjol, 699 kr

Polotröja, 599 kr

Handväska, 599 kr

Armband, 499 kr

Loafers, 2800 kr

sätt tonen

Hösten är den perfekta tiden att maxa med färg! Med en monokrom färgskala får du en riktigt snygg effekt. Handplocka dina vinröda favoriter och matcha med plagg och accessoarer i andra färger från din egen garderob, om du inte vill bära samma färg från topp till tå.

Kappa, 1999 kr

Stickad tröja, 699 kr

Kjol, 699 kr

Boots, 3500 kr

Väska, 599 kr

Halsband, 799 kr

Höstens power-kostym

En riktigt bra kostym i en användbar färg är otroligt mångsidig och lyfter hela garderoben. Mixa och matcha med jeans, stickade koftor och kjolar – eller bär som den powersuit det är.

Kavaj, 1699 kr

Kostymbyxa, 999 kr

T-shirt med krage, 499 kr

Stövlett, 3000 kr

Väska, 799 kr

Armband, 349 kr

välklädda vardagslooken

En vit skjorta, en stickad kjol och ett par riktigt snygga boots är en oslagbar kombination som snabbt blir en vardagsfavorit. Enkelt, snyggt och bekvämt.

Skjorta, 699 kr

Stickad kjol, 699 kr

Kappa, 2299 kr

Väska, 599 kr

Boots, 3500 kr

Skärp, 699 kr

Mönster och textur

Satsa på en look med mönster och textur i höst. Den vita jackan är ett av höstens mest användbara plagg och looken toppas med ett par chunky boots med hög klack.

Långärmad topp, 699 kr

Kjol, 799 kr

Jacka, 999 kr

Boots, 3000 kr

Väska, 699 kr

Ring, 399 kr

Hösten hos MQ MARQETBrand logo
Hösten hos MQ MARQET
Se kollektionen här! Se kollektionen här!