Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Harmonisk mix: Kika in hemma hos stylisten Hanna MW

12 jul, 2024
AvEbba S Dahlman
”Sinnesro” är ledordet för stylisten Hanna MW:s nyrenoverade lägenhet i Stockholm. Här samsas många olika stilar, färger, mönster och konstobjekt – vilket skapar en otrolig känsla!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vad är det sexigaste plagget i hennes garderob? Vilken är hennes favoritmöbel? Vad skulle hon ta med sig om det började brinna? Och vad gömmer sig i kaoslådan? Häng med när Kakan Hermansson våldgästar den populära stylisten Hanna MW i videoserien ELLE hemma hos och fyll på med inredningsinspiration deluxe!

– Jag tycker ditt hem är så mycket som din klädstil, säger Kakan i klippet ganska snart efter att hon klivit innanför dörren till den nyrenoverade och färgglada trean i Vasastan, Stockholm.

Hanna berättar att hon älskar att blanda mönster, färger, material och olika influenser från sina resor eller från barndomen. Men... det får inte bli en för hysterisk mix. Och hon har minst sagt lyckats med att skapa en soft touch och harmonisk känsla.

– För mig är det så viktigt att det finns personlighet hemma, säger Hanna och förklarar att hon gärna blandar stilar helt obekymrad, trots att kunniga inredningsexperter kanske skulle säga: ”Nej, det går inte”. Till dem säger Hanna: ”Jag tycker att det går.”

Se hela den inspirerande lägenheten i videospelaren ovan.

Annons