Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hos Inredningsnyheter ELLE Deco Design Awards Köksinspiration Inspiration för balkongen Se ELLE Hemma hos

Höstens inredningsnyheter från Ellos Home – redaktörens 12 favoriter

06 aug, 2024
inredningsnyheter från ellos home
Är du ute efter fina inredningsdetaljer eller möbler att uppdatera ditt hem med i höst? Här listar ELLE Decoration-redaktören Stina Meyerson sina 12 favoriter från Ellos Home just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hemma hos Julia Stridh – stylisten med öga för färgBrand logo
Hemma hos Julia Stridh – stylisten med öga för färg

Sakta men säkert blir det allt mer höstkrispigt i luften – och med den nya säsongens ankomst kommer också härliga inredningsnyheter, som är perfekta att välkomna den nya årstiden med.

Vi är många som vill lägga lite extra tid och kärlek på att göra våra hem mysiga när sommaren mynnar ut i höst och just nu bjuder budgetvänliga Ellos Home på flera fina detaljer som just skapar hemtrevnad. ELLE Decoration-redaktören Stina Meyerson har scannat utbudet och listar här sina favoriter, från lekfull belysning till mysiga textilier.

Annons

12 fina nyheter från Ellos Home just nu

Höj mysfaktorn hemma snabbt och enkelt genom att addera det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Här är redaktörens 12 favoriter bland inredningsnyheterna från Ellos Home i höst.

Batteridriven bordslampa

Ellos Home

En batteridriven bordslampa är den perfekta detaljen för dig som vill addera lite ljus till ditt hem i höst. Den här gulliga, vinröda lampan är ett prisvärt alternativ.

Plisserad bordslampa

Ellos Home

Plisserade lampskärmar är alltid favoriter! Den här härliga bordslampan med fot av keramik och plisserad textilskärm finns i tre utföranden med vackra färger.

Annons

Sängbord i rotting

Ellos Home

Klassiska sängbord med hårda kanter kan göra så att ett sovrum känns lite stramt. Du som är ute efter ett sängbord med ett mjukare uttryck kan kolla in det här i rotting med en praktisk hylla undertill.

Zebramönstrad kudde

Mimou

Djurmönstrat har varit stort på modescenen under den senaste tiden – och har nu även intagit inredningsvärlden. Ta in lite rivig ”mob wife”-energi hemma med djurmönstrade textilier, som den här fina kudden från Mimou.

Annons

Iögonfallande vas

Kare Design

Vill du addera en inredningsdetalj som verkligen tar för sig? Kolla in den här härliga vasen, som definitivt kommer få vardagen att kännas lite glassigare! Vasen finns i två storlekar.

Fluffig matta

Ellos Home

En mysig, fluffig matta kan göra underverk för ditt vardagsrum eller sovrum. Den här budgetvänliga mattan från Ellos Home är gjord av två olika garner, vilket ger ett snyggt – lite rufsigt – intryck.

Annons

Vit taklampa

Ellos Home

Vit taklampa med en 3D-printad lampskärm i swirlad design, som är tillverkad av biologiskt nedbrytbar plast. Lampan passar utmärkt i ett sovrum, ett vardagsrum eller i en hall till exempel.

Rutigt påslakanset

Ellos Home

I höst bäddar vi gärna mjukt och skönt med lakan i flanell! Det här rutiga påslakansetet är i ekologisk bomullsflanell och sätter också stilen i ditt sovrum.

Annons

Rislampa-liknande skärm

Ellos Home

Lampskärm av textil, som är formad likt en klassisk rislampa. Lampan her ett mjukt och behagligt ljus genom skärmen.

Randigt duschdraperi

Ellos Home

Randigt duschdraperi från Ellos Home i fina färger. Draperiet har öljetter i metall och ett fint fall.

Annons

Vit cafégardin

Ellos Home

Vit cafégardin i linnemix, med skir kvalitet och en vävd rand. Perfekt för dig som tycker om romantisk inredning och som vill ha lite insynsskydd.

Stol i rotting och krom

Ellos Home

De här stolarna i pulverlackerad bok, rotting och kromad metall känns alltid rätt i tiden! De passar perfekt i köket eller i arbetsrummet till exempel.

Annons
Annons