Inspiration: Satsa på en grön dukning i sommar
Den mest inspirerande dukningstrenden sommaren 2014 är den gröna. Självklart syns trenden redan i Brooklyn, där Jenny Mörtsell varit på midsommarbrunch med meny av den svenska stjärnkocken Fredrik Berselius, som nyligen skrällde till i New Yorks restaurangvärld när hans restaurang Aska i Williamsburg belönades med en Michelinstjärna. Temat för brunchen var Food By Color, ett koncept som snart ska bli en kokbok, och även dukningen gick i färg: grönt.
Foto: Jenny Mörtsell, se fler bilder på hennes blogg!
Det mest inspirerande med den gröna dukningstrenden är att du kan blanda fritt: både mossa (kolla dock så att den inte är fridlyst) och olika sorters sallad eller lök blir vackra utsmyckningar. Istället för vaser, använd burkar, provrör eller något annat du har hemma!
Stjärnkocken själv, Fredrik Berselius, presenterar menyn. Läs mer och se fler bilder på Jennys blogg!