Här är vinnaren av en Moccamaster och kaffe från Paulig

17 jan, 2019
AvLisa Arnell
Paulig citykaffen smaker
En av ELLE-galans sponsorer i år är kaffemärket Paulig – som förra året lanserade Citykaffen, med smaker från olika städer i världen. Vilken smak blir din nya favorit?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du också på ständig jakt efter den perfekta kaffesmaken? Kanske hittar du den bland citysmakerna från Paulig – baserade på olika städer och deras särskilda känsla.

Kaffeproducenten Paulig grundades 1876 i Finland och har legat i framkant sedan starten. De gick snabbt från att vara importör till att rosta eget kaffe. 1924 var de först med att introducera kaffebönor paketerade för konsument i butik och 1931 började de sälja färdigmalet kaffe på hyllorna. Tio år senare öppnade de Kaffeinstitutet i Finland för att främja kaffekulturen och på 90-talet tog de baristan till Finland. Hållbarhet har alltid varit viktigt, numera är allt kaffe spårbart och 100% av Pauligs kaffe kommer numera från verifierat hållbara källor. Idag är Paulig Nordens största kafferosteri – och säljs numera även i Sverige.

Är du sugen på att testa någon av Pauligs kaffesorter så kan du beställa dem på delitea.se. Spana in alla smaker ur nya linjen Citykaffen med olika smaker för olika städer nedan, och beställ hem din favorit.

Annons

I samband med ELLE-galan anordnade vi också en tävling med en Moccamaster och ett halvårs kaffeförbrukning i potten. Nu är vinnarna utsedda!

Café Havana från Paulig
Café Havana. Ett smakrikt kaffe med nötig och vigorös smak. Det är mörkrostat och för tankarna till Havana.

 

Café Barcelona från Paulig
Café Barcelona. Ett smakrikt kaffe med inslag av nöt och choklad. Kaffet är mörkrostat på katalanskt vis och för tankarna till Barcelona.

 

Annons
Café New York från Paulig
Café New York. Ett mjukt och nyanserat, ljusrostat kaffe med fruktig smak. Inspirerat av New York och perfekt för cold brew!

 

Café Parisien från Paulig
Café Parisien. En extra mörkrostad kaffeblandning med smak av mörk choklad. Inspirerad av Paris och passar perfekt för café au lait.

Läs mer om kafferosteriet och alla deras smaker på Paulig.se.

Här är vinnaren av 25 paket kaffe från Paulig och en Moccamaster att brygga kaffet i:

Lousie Lindberg, Stockholm

Vi säger stort grattis till dig, vinsten skickas ut inom kort!

Annons