Kvällens kanapéer och desserter <3

17 jan, 2016
AvJenny Fredriksson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förutom att ELLE-galan är en spektakulär modefest så är menyn en smaklöksupplevelse utöver det vanliga. Här kan ni se allt som serverades under årets gala. 

Innan prisutdelningen bjuder vi gästerna på kanapéer och champagne, därefter serveras en lyxig buffé med både varma och kalla rätter i Grand Hôtels vackra lokaler. Dessertbordet är ett kapitel för sig och i år var menyn extra stor.

ELLE tv: 3 kanapéer som du kan göra hemma

Succén från förra året upprepades:  flamberade aprikoser, mango, färska hallon med färskostglass och rostade pekannötter som topping serverades av två konditorier med en separat flamberingstation. Mycket elegant !

Menyn skapades av Grand Hôtels executive chef Andreas Askling med team. Klicka in i bildspelet för att se hur maten såg ut och serverades.

Läs också: Alla mingelbilder från ELLE-galan 2016

Annons