10 gånger kändisarna varit brudtärnor

01 apr, 2016
Vad har Taylor Swift, Paris Hilton, Cara Delevingne och Rihanna gemensamt? De har alla varit brudtärnor på sina vänners bröllop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att ha en äkta stjärna vid sin sida på bröllopsdagen är mer ovanligt än vanligt, men det händer.

De här vackra Hollywoodkvinnorna ställde upp som tärnor för sina vänner när det vankades bröllop och de strålade nästan lika starkt som självaste bruden.

MISSA INTE: 8 av de hunkigaste papporna i Hollywood

1. Taylor Swift

I februari i år stod Taylor Swift tärna när hennes barndomsvänner Britany Maack och Benjamin LaManna bytte ringar i Pennsylvania. Sångerskan lyste ikapp med bruden i sin vackra klänning från Reem Acra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Taylor-swift-wedding
Via: Instagram

2. Emma Roberts

Emma Roberts bar visserligen hellångt och vitt, men det var hennes kompis tillika modedesignern Kara Smith som gifte sig i november 2015. Tillsammans med nio andra vitklädda damer agerade skådespelaren brudtärna.

Annons

3. Paris Hilton

När Nicky Hilton skred mot altaret under den påkostade Londonvigseln i juli i fjol var det med storasystern Paris Hilton vid sin sida. Arvtagerskan hade på sig en böljande stass i den klassiska brudtärnefärgen ljusblått och håret i lediga lockar.

4. Sofia Vergara

I juni 2015 var Sofia Vergara en av de gulklädda tärnorna på ett bröllop och drygt fem månader senare, i november, var det hennes tur att gifta sig. Men när hon och Joe Manganiello sa ja till varandra var det utan några egna brudtärnor.

sofia-vergara-wedding-bridesmaid
Via: Instagram

5. Rachel McAdams

När Rachel McAdams lillasyster Kayleen gifte sig under en utomhusceremoni i Kanada i maj 2015 hade skådespelaren svårt att hålla tillbaka tårarna och fick torka ögonen flera gånger.

Annons

6. Eva Longoria

I maj förra året var Eva Longoria på tärna på väninnan Alina Peraltas bröllop i Cordoba, Spanien. Trots att hon såg fantastisk ut i sin duvblå tyllblåsa verkade hon ha glömt något – nämligen skorna.

7. Rihanna

Att flyga in till Hawaii för att vara brudtärna låter som en dröm och Rihanna njöt hela bröllopshelgen när kompisen och assistenten Jennifer Morales gifte sig i april i fjol.

rihanna-wedding
Via: Instagram

8. Lady Gaga

Det var en mer avskalad Lady Gaga än den vi är vana att se, som dök upp som brudtärna på barndomsvännens bröllop i New Orleans.

9. Cara Delevingne

Det brukar sällan vara någon annan än bruden som bär vitt på den stora dagen, men när Poppy Delevingne gifte sig i maj 2014 var även tärnan och lillasystern Cara Delevingne klädd i vitt. Lika fint som fräscht som nytänkande.

10. Beyoncé

När Tina Knowles gifte sig i april 2015 hade hon inte bara döttrarna Beyoncé och Solange vid sin sida, även Kelly Rowland bidrog med stjärnglans.

beyonce-wedding
Via: Instagram
Annons