10 kvargnyheter som både är socker och laktosfria
Kvarg har på bara några år gått från att vara en ingrediens i saftiga lussebullar till att finnas som basprodukt i mångas kylskåp.
Och i vår kommer ännu fler smaker att finnas tillgängliga i kvarghyllan.
Vad sägs om den saknade favoriten jordgubb och rabarber eller säsongs-smaken mango och ananas?
Förutom fyra helt nya smaker har de populära smakerna av nötchoklad och blåbär blivit laktosfria. Nytt för denna lansering är även att vaniljsmaken blir laktosfri.
Här är alla tio nya smaker:
– Kvarg med jordgubb-rabarbersmak, utan tillsatt socker, 500 g
– Drickkvarg med smultronsmak, utan tillsatt socker, 350 ml
– Kvarg med päronsmak, utan tillsatt socker, 150 g
– Kvarg naturell, 150 g
– Laktosfri kvarg med blåbärssmak, utan tillsatt socker, 500 g
– Laktosfri kvarg med vaniljsmak, utan tillsatt socker, 150 g
– Laktosfri kvarg med nötchokladsmak, utan tillsatt socker, 150 g
– Kvarg med lemonadsmak, Hey Lemonade, utan tillsatt socker, 250 g
– Kvarg med colasmak, Crazy Cola, utan tillsatt socker, 250 g
– Kvarg med mango-ananassmak, utan tillsatt socker, 500 g (säsongssmak)
Produkterna finns tillägngliga i butik från och med vecka 5.
Foto: Shutterstock
Läs även: