Sojaprodukter – är det bra eller dåligt?

24 sep, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ANJA-MARIA-SOJA

Livsmedlet sojas inverkan på oss debatteras och diskuteras bland de som vet. Det finns de som håller fram fördelarna och det finns de som vill påtala riskerna. Just nu ligger det två läsvärda inlägg om och kring soja här på elle.se. Det började med att vår bloggande matentusiast Anja Forsnor skrev ett inlägg här om dagen där hon lyfte riskerna som finns med och kring livsmedel som innehåller soja. I går lade vår bloggande, och sojaälskande, skönhetsskribent Maria Ahlgren upp ett eget inlägg och diskuterade det vidare.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi vill poängtera att Anja och Maria är vänner och inte debatterar detta gentemot varandra. Läs på, sätt dig in i och bilda din egen uppfattning genom att läsa bland annat deras inlägg:

ANJA FORSNOR: SANNINGEN OM SOJA ––>

MARIA AHLGREN: LET´S TALK ABOUT SOJA ––>

Growth Soybeans

Annons