Månadens astro: Så blir juli!

01 jul, 2012
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE astrolog Felicia har spått juli månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadsastro. Och läs om månadens tecken: Kräftan.

Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Kräftan – fantasirik & familjekär

Kräftan är det mest ambivalenta och familjekära tecknet i hela zodiaken. Hon styrs av månen vilket gör henne både fantasirik och ombytlig. Familjens behov är viktigast och hon sliter hårt för att alla ska trivas. Vänner har hon många och trots hennes svängiga humör och överkänslighet är hon lätt att tycka om. En Kräfta söker sig gärna till vårdande yrken inom sjukvård och skola. Som partner är hon lojal, själv­uppoffrande och kärleksfull, ett minus är att hon också kan vara klängig och lynnig.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Månadens råd: Var försiktig med utgifter.

Väduren 21/3–20/4

Du tvingas tänka om när det gäller vissa delar av ditt liv. Det kan låta mer dramatiskt än det är, du måste bara fundera på vad som är viktigt och se till att prioritera rätt. Under första hälften av månaden är det antingen lugnt på arbetet eller så har du semester. Du fokuserar mycket på saker som har med familj, vänner och uteliv att göra. Juli ser ut att bli en social månad. Venus gör dig ovanligt lätt att tycka om och du suddar ut lite av de hårda kanterna som Väduren annars kan ha.

Oxen 21/4–21/5

Juli blir en blandning av arbete och ledighet. Du tycks fokusera mycket på nuet och undviker att planera för framtiden för det är något som skapar en oro i dig. Under mitten av perioden kan ett eller flera erbjudanden dyka upp. Mycket tycks kretsa kring jobbet, men du upplever det inte som stressigt eftersom du har så roligt när du arbetar. Privat njuter du av sommaren och är utomhus så mycket som möjligt. Som det jordtecken du är tänker du som bäst, och känner dig mest harmonisk, när du är ute i skog och mark.

Annons

Tvillingarna 22/5–21/6

Under juli tvingas du att göra vissa val som kan upplevas som jobbiga. Du känner att ditt liv har stagnerat och nu vill du vidare trots vissa uppoffringar. Dina tankar kretsar mer kring dig som privatperson nu, karriären och jobbet ligger av förklarliga skäl nere under den här perioden. En vän finns där för dig och tillsammans bollar ni idéer och tankar. Den här vänskapen kan djupna till något mer, men frågan är om du är mogen att ta det steget. Mycket i ditt liv kommer att utkristalliseras den här månaden.

Kräftan 22/6–22/7

Du går från att vara produktiv till att inte göra något alls. Att ta dagen som den kommer är ganska nytt för dig och du njuter verkligen i fulla drag av att slippa ha en fullbokad kalender. Du är öppen för förslag och hänger gärna med på de saker som dina vänner föreslår att ni ska göra. Så länge du slipper vara den som ordnar aktiviteterna deltar du gärna. Under mitten av perioden möter du en person som gör djupt intryck på dig. Hans/hennes sätt att tänka smittar av sig på ett positivt sätt och det blir en ögonöppnare för dig.

Annons

Lejonet 23/7–23/8

Juli blir avslappnad och du hinner vara hemma en del. Stjärnorna talar om vila och harmoni, lycka och värme så det blir en härlig månad att se fram emot. Det verkar som du i mitten av perioden gör en kortare resa då du möter en person som gör ett bestående intryck på dig. När det gäller ekonomin ska du vara försiktig, det kan komma oväntade räkningar. Som singel är det här en härlig tid att bli förälskad. Venus ger hela perioden en sensuell touch. Njut av att vara förföriskt oemotståndlig.

Jungfrun 24/8–23/9

Under juli rinner dagarna i väg och du har det trevligt utan att engagera dig djupare i något. Är du singel är det här en period av lättsamt umgänge och många sena kvällar. Jupiter gör dig mer öppen och flexibel och dina fördomar mot nya människor minskar eller försvinner helt under den här perioden. Tvärtom tycker du att det är spännande att lära känna udda personligheter och människor från andra bakgrunder än din egen. Juli månad blir färgstark, annorlunda och stimulerande. Dags att släppa loss ordentligt!

Annons

Vågen 24/9–23/10

Om juni var social så blir juli mer stillsam och eftertänksam. När du är ledig börjar du grubbla mycket över framtiden, du är mogen för att bryta upp från vardagen men du är inte säker på vad du vill byta ut i ditt liv. Tankar om bostad, förhållande och arbete tumlar omkring inom dig och du inser att det finns mycket som du vill förändra. Utåt sett är det här en lugn period där du njuter av att vara utomhus så mycket som möjligt. Din familj och dina vänner upplever dig som ovanligt harmonisk.

Skorpionen 24/10–22/11

Juli handlar om möten och känslor. Det ser inte ut att vara betoning på kärlek eller förälskelse utan handlar snarare om spännande utbyten med nya bekanta. Under den här perioden gör du av med mycket pengar och risken är stor på att du får leva på knäckebröd och vatten i slutet på månaden. Att säga åt dig att spara är lönlöst, men är du smart så bunkrar du i frysen medan du fort­farande har råd. Under juli får du en hel del inviter och intresse-rade blickar vilket gör dig glad. Du tycker om att känna dig attraktiv.

Annons

Skytten 23/11–21/12

Juli blir lika rolig som juni, men nu verkar du vara ledig betydligt mer än tidigare. Du fokuserar på nöjen, känner dig lättsinnig och tar dagen lite som den kommer. Under slutet av perioden sker en långsam förändring i ditt horoskop. Du börjar känna dig rastlös och plötsligt är det inte lika roligt att vara ansvarslös. Du vill ha utmaningar och ett arbete som stimulerar dig. Det här är en bra period att söka nytt jobb. Du kommer att må bra när du tar tag i din vardag.

Stenbocken 22/12–20/1

Under juli månad verkar miljöombyte stå i fokus. Det kan vara så att du reser i väg, men det kan också vara så att du planerar en resa senare i höst. För dig handlar den här sommaren om att växa och att våga vara sig själv även när grupptrycket är stort. Du blir mer säker på vad det är du vill ha ut av livet. Under mitten av perioden träffar du många nya människor och du är inte alls lika fördomsfull som du brukar vara. Tvärtom finner du ett nöje i att möta nya kulturer och sätt att tänka med öppenhet och nyfikenhet.

Annons

Vattumannen 21/1–19/2

Juli handlar om möten och om kärlek, som singel är det här en tid då du ska flirta och njuta av den uppmärksamhet som du får. Har du ett etablerat förhållande kan det uppstå svartsjuka om du flirtar med andra än din partner. Inte så konstigt, men just nu är du faktiskt väldigt attraktiv så det kan mycket väl hända att du får en del erbjudan-den. Under slutet av perioden går du in i ett nytt och väldigt lugnt tempo. Du lyckas ladda en hel del energi så när hösten väl kommer är du utvilad och full av idéer.

Fiskarna 20/2–20/3

Juli blir lite mer tempofylld än juni. Ditt humör är på topp och solen bidrar med en massa energi. Dina vänner kanske inte hänger med i ditt extrema tempo och det är något du får acceptera. Har du en partner är det här en bra tid att bygga på er relation. Ta hand om varandra och försök kompromissa när det gäller aktiviteter och semestrar. Under mitten av perioden är det barn som är i fokus. Det behöver inte vara dina egna. Du njuter även av att umgås med släkt och vänners små telningar.

Annons