Dagens astro lördag

13 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar med skönsång och pepparkakor. Oavsett om du barn/småsyskon som förgyller din morgon eller får hålla till godo med tv-Lucia så blir det en bra inledning på en avslappnande dag.

Oxen 21/4-21/5

Jobbar du idag så gör du det troligen med glitter i håret och ett leende på läpparna. December är en av de härligaste men stressigaste månaderna för Oxen. Du vill hinna med både jobb och privatliv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Tvillingen är inte särskilt traditionsbunden som tecken så det troligaste är att du inte firar Lucia alls. Lördagen ser ut att handla mer om ekonomi än om fest för din del.

Kräftan 22/6-22/7

Idag är du på sprudlande gott humör. Du njuter av att vara ledig och det ser ut som en hel del av dagen går ut på att shoppa, både till dig och till dina vänner.

Lejonet 23/7-23/8

Under lördagen blir du överraskad av en vän eller en släkting. Det kan vara någon som dyker upp med fika utanför dörren eller bara ett riktigt härligt samtal/SMS som gör dig glad.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen handlar om att vara tillsammans med familjen/vännerna. Du har inte haft så mycket tid i veckan så nu passar du på att ta igen det du missat. Det ser ut som du förbereder en fest.

Vågen 24/9-23/10

Bli inte stressad om du inte hinner med allt du planerat idag. Slappna av och tillåt dig njuta av glögg och pepparkakor utan dåligt samvete. Du måste inte ha ett glänsande hem.

Skorpionen 24/10-22/11

Lördagen blir lång och trevlig. Det ser ut som du umgås med din släkt eller din familj. Kanske är det en släktträff rent utav. Tänk inte på morgondagen utan njut av nuet.

Skytten 23/11-21/12

Lördagen lämpar sig för all form av shopping. Oavsett om det är din nyårsblåsa/kostym som du vill fixa eller bara en unik present till vännen så har du goda möjligheter att göra fynd idag.

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu oroar du dig för framtiden. Du har svårt att släppa taget och bara leva i nuet. Det göra att du inte kan njuta av att vara ledig fullt ut. Försök att skjuta upp problemen till en annan dag.

Vattumannen 21/1-19/2

Det verkar som du umgås med barn eller djur idag. Du har en intensiv närvaro i ditt horoskop som antyder den formen av umgänge. Det blir en skön och avslappnande lördag.

Fiskarna 20/2-20/3

Under lördagen har du inget att göra. På något sätt verkar det som om du väntar på att någon annan ska ta initiativet till umgänge. Svälj din stolthet och dra med en vän ut på stan istället.

Annons