Dagens astro söndag

13 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Här är astrot för din söndag, för Väduren blir den tydligen alldeles strålande:

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir så där härligt, underbart strålande som bara en adventssöndag kan bli. Du njuter av trevligt sällskap under avslappande former. Äntligen har du tid för dina vänner.

Oxen 21/4-21/5

Idag vill du hinna med att umgås med familj. Gårdagen handlade mycket om socialt umgänge med kollegor eller med dina vänner, söndagen ägnas åt dina närmaste.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det verkar som din fysiska hälsa börjar vackla. Antagligen har du arbetat för mycket och sovit för lite. Det här är kroppens sätt att säga ifrån. Ta en paus från vardagen och unna dig lite vila.

Kräftan 22/6-22/7

Idag frossar du i bullar och kakor. Vanligtvis är du mycket noga med vad du stoppar i dig, men nu tillåter du dig att äta både det ena och andra. Kvällen ser riktigt festlig ut.

Lejonet 23/7-23/8

Just nu verkar det vara många typer av fester i ditt liv. Det kan vara allt från personalfester till glöggpartyn, och adventsfika. Problemet är att du inte hinner med dig själv.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Under söndagen får du chans att ta en paus från allt ansvar. Du tillbringar så mycket tid som vädret tillåter utomhus. Att umgås med familjen och få massor av frisk luft är det viktigaste för dig.

Vågen 24/9-23/10

Visa inte din dåliga sida för din partner idag. Uranus förhållande till Mars skapar en aggressiv laddning som lätt kan explodera i ett intimt förhållande. Håll dina känslor för dig själv.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan råka ut för frågor som du inte kan besvara idag. Bli inte aggressiv och gå till angrepp utan be om att få betänketid. Du brukar ofta reagera med anfall när du känner dig hotad.

Skytten 23/11-21/12

Söndagen blir bedrägligt lugn. Den flyter förbi som seg kola och du känner dig säker på att inget kan hända en så här trist dag. Kvällen kommer att motbevisa din teori.

Stenbocken 22/12-20/1

Idag har du fullt upp. Du ser till att hålla dig sysselsatt så att du slipper sitta hemma och grubbla. Dina vänner hjälper dig gärna att hålla dig upptagen.

Vattumannen 21/1-19/2

Var inte allt för arrogant mot din kropp. Du orkar inte pressa dig hur hårt som helst. En vällagad middag och en tidig kväll i säng är den medicin som du behöver just nu.

Fiskarna 20/2-20/3

Under söndagen träffar du en vän som du inte sett på länge. Det blir en lyckad dag där du får tillfälle att frossa i galna och roliga minnen från förr. Kvällen är fullbokad.

Annons