Dagens astro måndag

13 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Just nu stressar du upp dig över småsaker. Du känner dig pressad både privat och på jobbet. Försök att hitta tid för dig själv där du kan varva ned och komma i balans.

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir ganska lugn. Viss har du mycket att göra på jobbet, men du behåller fokus hela dagen och det hjälper dig att hantera de problem som du stöter på.

Tvillingarna 22/5-21/6

En konflikt på din arbetsplats förstör arbetsron. Även om du inte är direkt inblandad, tvingas du att ta ställning och det gör dig frustrerad. Det sista du behöver just nu är tjafsande kollegor.

Kräftan 22/6-22/7

Idag visar du att du kan var väldigt snabb när du själv vill. Du får ett uppdrag som du tycker är både utmanande och roligt. Den här uppgiften betar du av i ett nafs och imponerar på dina kollegor.

Lejonet 23/7-23/8

Visa vad du känner. Din vän är ingen tankeläsare och kan inte gissa sig till vad du gömmer i ditt hjärta. Ett fungerande förhållande kräver ett visst mått av öppenhet.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Idag får du en nyhet som du verkligen längtat efter. Det kommer att bli startskottet på ett nytt liv för dig. Egentligen behöver det inte vara så dramatiskt, det kan röra sig om en ändring avd dina arbetsuppgifter.

Vågen 24/9-23/10

Just nu är ekonomin tajt så du kan inte unna dig särskilt mycket lyx. Dina surt förvärvade slantar går till att köpa presenter åt andra. Tänk på at julen faktiskt handlar om omtanke gentemot dina medmänniskor.

Skorpionen 24/10-22/11

Visa att du har en lite mer humoristisk sida. Du tar ditt jobb väldigt allvarligt och det gör att du har svårt att släppa loss bland dina kollegor. Du vill inte blanda ihop arbete och privatliv.

Skytten 23/11-21/12

När Månen går in i ditt tecken blir du mer lyhörd och din intuition ökar markant. Det är ett bra tillfälle att diskutera känsliga saker med din partner, nu kan du läsa av honom/henne bättre.

Stenbocken 22/12-20/1

Annons

Ibland kan din envishet skapa hinder för dig. Du har svårt att var social och arbeta på samma gång. Du är lite av en ensamvarg och jobbar bäst själv, även om du hävdar motsatsen.

Vattumannen 21/1-19/2

Idag har du en del att fundera på. Ditt arbete verkar köra ihop sig den här veckan och det lämnar inte särskilt mycket tid för julklappshopping eller godistillverkning.

Fiskarna 20/2-20/3

Visar du inte att du är sårad så kommer du att bli bortglömd. Både dina vänner och din familj är för upptagna just nu för att tyda små vinkar. Vill du ha uppmärksamhet måste du vifta med båda armarna.

Annons