Dagens astro tisdag

13 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen börjar riktigt bra. Du känner dig utvilad när du vaknar och det gör att du håller huvudet klart när du planerar dagen. En kollega söker ditt råd i en knepig fråga.

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir mer produktiv än kreativ för din del. Det finns så många måsten som du bör klara av innan du kan ägna dig åt finliret. Rutinerna styr den här tisdagen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du letar efter något riktigt unikt till en speciell person. Idag har du stora chanser att göra det där fyndet du längtar efter. Att hitta den perfekta julklappen till den perfekta vännen/partnern.

Kräftan 22/6-22/7

Ibland kan du vara lite för snäll och idag är en sådan dag. Det kan lätt bli att dina kollegor och rent av dina vänner utnyttjar din generositet. Tänk dig för innan du lovar att hjälpa till.

Lejonet 23/7-23/8

Dagen ser riktigt mysig ut, trots ett viss mått av julpanik. Du och dina kollegor nynnar julsånger samtidigt som ni tar itu med alla uppgifter som måste lösas innan julledigheten.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen blir något av ett vattenhål för dig. Mitt i alla panik lyckas du hitta ett sätt att koppla av fullständigt. Det blir nyckeln till en riktigt lyckas jul för din del.

Vågen 24/9-23/10

Under tisdagen får du en hel del gjort hemma. Du fokuserar dig på de små detaljerna som skapar stämning snarare än att dränka hela hemmet i tomtar och glitter.

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu känner du dig kluven. På jobbet hopar sig problemen och privat har du inte hunnit med ens hälften av vad du planerat. Dag att du börjar sålla bland alla måsten. Fokusera på det viktigaste.

Skytten 23/11-21/12

Under tisdagen kan du får problem med en kollega som mår psykiskt dåligt. Julen har alltid ett negativt inflytande på den här personen och hon/han låter det gå ut över sin omgivning.

Stenbocken 22/12-20/1

Idag har du chansen att göra en riktigt uppskattad insats för en kollega. Det viktigaste är att du tror på dig själv och på din förmåga att lösa problem.

Vattumannen 21/1-19/2

Du har ett intressant sätt att se på omvärlden. Din förmåga att uppfatta saker om inte andra lägger märke till ger dig ett försprång. Idag ställs dina talanger på sin spets.

Fiskarna 20/2-20/3

Du har svårt att hitt julklappar till dina vänner. Du lider av konstant idétorka. Ta datorn till hjälp så kanske du får lite nya infallsvinklar. Tänk på att det faktiskt är tanken som räknas.

Annons