Dagens astro onsdag

15 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Onsdagen blir inte särskilt lugn, även om den börjar rätt så stillsamt. Under eftermiddagen stöter du på det ena problemet efter det andra och du tvingas att tänja på gränsen för det tillåtna.

Oxen 21/4-21/5

Det verkar som tomtar, julskinka och köttbullar står dig ända upp i halsen trots att julen inte börjat ännu. Ditt problem är att du vill för mycket. Sluta försöka ordna den perfekta julen.

Tvillingarna 22/5-21/6

När du får ett starkt inflytande från Saturnus blir du mer organiserad och flitig. Tyvärr hämmar samma planet en del av ditt vanliga flöde av kreativa och unika tankar. Du kan bli lidande av idé torka.

Kräftan 22/6-22/7

Just nu har du inte mycket att säga till om din arbetsplats och det gör din frustrerad. Du önskar att du kunde påverka mer. Kanske bör du avvakta till efter helgerna.

Lejonet 23/7-23/8

Avsaknaden av Solen påverkar ditt tecken väldigt mycket just nu. Efter en regntung, grå november har din energi tagit slut. Det är knappt att du orkar upp ur sängen på morgonen. Du behöver ljus.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Ibland kan du bete dig som du var fyra istället för en vuxen människa. Sluta att agera på dina känslor. Tänk igenom dina beslut innan du fattar dom och använd logik som utgångspunkt.

Vågen 24/9-23/10

Under dagen får du oväntad hjälp av en vän. Han/hon ser att du är på väg att köra fast och kommer som en räddande ängel. Du känner dig omhuldad och det gör dig glad.

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen verkar du vara inbjuden på någon form av fest/kalas eller middag. Det kan vara allt från ett glöggparty på jobbet till en romantisk middag med din partner.

Skytten 23/11-21/12

Dagen handlar om att våga. Du kan vara jättemodig så länge du slipper utlämna något av dig själv. Idag är du tvungen att öppna dig för en främling och det gör dig skräckslagen.

Stenbocken 22/12-20/1

Arbetet betyder mer för dig än du vill erkänna. Även om du påstår att ditt jobb bara är ett sätt att tjäna pengar så vet både du och din chef om att det inte är hela sanningen.

Vattumannen 21/1-19/2

Under dagen får du en toppenidé. Frågan är om du har tid att utveckla den just nu. Kanske är det bättre att vänta till en mindre stressig tidpunkt. Då kan din idé få växa till sin fulla potential.

Fiskarna 20/2-20/3

Ibland ifrågasätter du väldigt mycket. Tänk på att alla har rätt att ha sina hemligheter så snoka inte för mycket i dina vänners privatliv. Respektera deras personliga sfär.

Annons