Dagens astro torsdag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Under torsdagen blir du hängig. Kanske har du dragit på dig en förkylning, eller så att det bara trötthet efter den senaste tidens stressande. Du behöver vila dig ordentligt.

Oxen 21/4-21/5

En person som du inte hört av på länge tar kontakt med dig och det gör dig både glad och rädd på samma gång. Du vill inte bli sårad på nytt och du vet inte om du klarar av att hantera den här situationen.

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu känner du att du ligger efter på jobbet. Det har varit en ganska turbulent vecka och dina kollegor hr bidragit till kaoset. Idag blir det du som får reda ut alla problem.

Kräftan 22/6-22/7

Ibland kan du vara väldigt eftergiven. Du glömmer att stå på dig. Tänk på att det inte är kul att vara någon dörrmatta. När du känner att du är på väg att bli utnyttjad så ska du säga ifrån.

Lejonet 23/7-23/8

Det verkar som du är på väga att glömma något väsentligt. Kan det vara att posta julkorten, köpa en present till din gammelfaster eller bara SMS din vän att du tänker på honom/henne.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Under torsdagen hamnar du mitt inne i en riktigt smaskig intrig på din arbetsplats. Du blir förvånad eftersom du inte ens visste att det fanns så starka känslor bland dina kollegor.

Vågen 24/9-23/10

Ibland kan du vara väldigt retsam och det är du idag. Du tycker det är skoj att trigga en kollega och du gör allt för att reta upp den personen. Tänk på att du leker med elden.

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen får du ta del av en del privat information. Behåll den för dig själv, hur frestande det än är att dela med sig av den smaskiga nyheten till resten av världen.

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du ett förslag som du reagerar negativt på. Ge inget besked innan du tänk igenom vad det här förslaget egentligen innebär för dig. Du kan bli överraskad.

Stenbocken 22/12-20/1

Tänk på sambandet mellan orsak och verkan. Om du börjar förändra saker på din arbetsplats just nu kan det få en effekt som du inte räknat med. Avvakta till en mindre stressig tidpunkt.

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu är du inte på särskilt gott humör. Du inser att det bara rinner iväg pengar den här veckan och det gör att du inte kan lägga undan något den här månaden. Det får dig att känna dig fattig.

Fiskarna 20/2-20/3

Tänk igenom dina inköp så kommer dina pengar att räcka längre. Strunta i alla småsaker och satsa på en, väl genomtänkt klapp till varje person istället.

Annons