Dagens astro fredag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Idag verkar du vara på riktigt gott humör. Din Planet Mars visar sig från sin trevligaste sida och ger dig massor av ny energi. Det blir en verkligt produktiv dag.

Oxen 21/4-21/5

Som Oxe trivs du bäst när du har kontroll över din situation. Just nu flyter allt på enligt dina beräkningar och det får dig att känna dig riktigt nöjd med dig själv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu ska du undvika spel. Du har oturen med dig och det kan göra att du riskerar att förlora mycket mer än du tänkt dig. Även större affärer bör du undvika idag.

Kräftan 22/6-22/7

När det gäller pengar har du möjlighet att göra en vettig investering idag om du bara satsar rimliga summor. Tänk på att inte gå in med mer än du har råd att förlora.

Lejonet 23/7-23/8

Dina idéer är ovanliga idag. Du har fått ett kreativt inflytande över ditt tecken och det hjälper dig att hitt nya lösningar på gamla problem. En kollega hjälper dig med det praktiska.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du fått ett förtroende som du ska vara försiktigt med att bryta. Om du avslöjar det du hört för någon annan kan det få djupgående och långsiktiga konsekvenser.

Vågen 24/9-23/10

Under fredagen stöter du på ett ganska kontroversiellt problem. Du måste tänka utanför de vanliga ramarna för att klura ut lösningen på det här dilemmat.

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir härlig. Tempot är högt, men inte högre än att du hinner med utan problem, Du gillar att ha mycket att göra så länge du har kvar kontrollen över situationen.

Skytten 23/11-21/12

Du har en kollega som gärna hjälper dig när du sitter illa till. Passa på och dra nytta av det idag, annars är risken stor att du kommer hem senare än du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-20/1

Idag behöver du en hel del stöd och uppmuntra från dina vänner. En del dystra tankar har smugit sig på dig och nu har du svårt att skaka bort dom. Var lugn dina vänner finns där för dig.

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir riktigt händelserik från morgon till kväll. Det verkar som du umgås mycket med barn idag och det gör dagen lite oberäknelig. Du har svårt att styra över omständigheterna.

Fiskarna 20/2-20/3

Under fredagen träffar du dina vänner/familj och det blir både trevligt och lagom avslappnat Du njuter av att umgås med dom som står nära dig och glömma alt arbete i några timmar.

Annons