Daens astro lördag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar ganska sent. Det verkar som du har problem att komma upp ur sängen. Varje gång du nästan övertygat dig om att det är en bra idé att gå upp så somnar du om.

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir riktigt julig och mysig för din del. Det ser ut som du ägnar dagen åt husliga aktiviteter. Det kan röra sig om allt från att klä granen till att göra julgodis eller baka pepparkakor.

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag tillbringar du en stor del av dagen på stan. Tillsammans med massor av andra julstressade människor försöker du hinna med det du glömt. Trots att det blir varmt och bitvis frustrerande så har du jättekul.

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen träffar du många människor. Kanske firar du lilla julafton eller så är det bara det valiga glöggfirandet. Du övar upp dina sociala talanger och knyter många band.

Lejonet 23/7-23/8

Lördagen blir väldigt trevlig. Du umgås med dina vänner och ni verkar vara ute på stan. Kanske hinner du med några sista minuten klappar när du ändå är i farten.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir väldigt stressig för din del. Det ser ut som du får arbeta fast du varken har lust eller tid med det. Om du bara håller huvudet kallt kan du minimera arbetstimmarna.

Vågen 24/9-23/10

Under dagen träffar du på en massa gamla vänner och kollegor av en slump. Det känns som du springer in i ditt förflutna hela dagen. Många skratt och många glada minnen väcks.

Skorpionen 24/10-22/11

Du har svårt att förstå allt ståhej kring julen. Visst tycker du det är mysigt, men för dig räcker det med en skinkmacka för att komma i stämning. Det viktigaste är din familj och dina vänner.

Skytten 23/11-21/12

Just nu känner du det som du har blivit helt felplacerad. Du passar inte in bland dina vänner/familj och du känner dig stressad. Du undrar över de val du gjort, om de är rätt eller om du kan tänka om.

Stenbocken 22/12-20/1

Den här julen verkar bli en omstart för många Stenbockar. Du funderar mycket över framtiden just nu och det gör att du inte riktigt kommer in i din vanliga glada julstämning.

Vattumannen 21/1-19/2

Arbetet pockar även idag, men du lyckas att hålla dina arbetstimmar nere. Du vet att din partner skulle bli mycket ledsen om du försvann iväg idag, ni har mycket att göra tillsammans.

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen hinner du inte med det du tänkt dig. De senaste veckornas täta umgänge med vänner och stressiga arbetspass tar ut sin rätt. Du behöver en chans att få vila dig.

Annons