Dagens astro söndag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Sista advent blir riktigt skön. Du slappnar av hemma och har du tid så fixar du lite inför julen. För dig väntar en hel del aktiviteter de närmaste dagarna så du behöver slappna av.

Oxen 21/4-21/5

För dig betyder advent mer än bara pepparkakor och julsånger. Även om du inte är kristen får den här dagen dig att tänka på varför vi firar jul. Det blir en stund av reflektioner.

Tvillingarna 22/5-21/6

Under söndagen får du tillfälle och konfrontera en släkting som du har både en och två gäss oplockade med. Det blir din chans att reda ut den här konflikten innan jul.

Kräftan 22/6-22/7

Söndagen blir aktiv. Du har svårt att sitta hemma och rulla tummarna så du har bokat in dagen från frukostfikat och framåt. Du gillar att umgås med dina vänner och din familj.

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du svårt att slappna av. Det finns för mycket som du inte hunnit med. Tänk på att julen ska vara en rolig högtid, inte något som pressas fram av en massa måsten.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Det ser ut som du har fullt upp idag. Det mesta verkar röra sig om hemmet. Kanske en sista storstädning som avslutas med lite pynt och en trevlig middag.

Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir lugn eftersom du inte orkar jaga upp dig mer. Du har periodvis varit väldigt stressad de senaste veckorna och nu känner du att det får vara nog. Nu vill du stressa ned.

Skorpionen 24/10-22/11

Du njuter av en underbar dag. Det verkar som du är utomhus mycket, kanske går du på några av de sista julmarknaderna tillsammans med familjen eller dina vänner.

Skytten 23/11-21/12

Har du möjlighet så tillbringar du den här dagen för dig själv. Det har varit en väldigt social period och du har inte fått chansen att andas ut. Du behöver en paus från alla människor.

Stenbocken 22/12-20/1

Din söndag blir annorlunda och intressant. Det verkar som du umgås med några vänner under icke juliga former. För dig är det handlar det om att få träffas och ha kul mer än något annat.

Vattumannen 21/1-19/2

Under söndagen passar du på och vilar upp dig. Det verkar också finnas rum för lite hemma aktiviteter. Kanske slår du in några klappar framför TV, eller pysslar lite i köket.

Fiskarna 20/2-20/3

Din söndag blir ganska långtråkig. Mitt i allt julkaos är det som du inte orkar aktivera dig utan tillbringar söndagen utan att göra något särskilt. Det blir ett tillfälle för dig att hämta andan.

Annons