Dagens astro lördag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Du försöker att ladda om efter julen. Nu är det nyår som gäller och då är det glitter och glamour snarare än julmat och långdans. Nu behöver du en makeover för att komma i form.

Oxen 21/4-21/5

Det blir en ganska lugn lördag. Det blir ett par timmar på stan för att spana lite på rean, fika hos några vänner eller en långpromenad i skogen. Du gör det som faller dig in utan att känna några krav.

Tvillingarna 22/5-21/6

Lördagen handlar om förändring. Du vill förnya dig inför kommande vecka. Kanske blir et en ny frisyr, en annorlunda hårfärg eller ett tillskott till garderoben.

Kräftan 22/6-22/7

Eftersom du påverkas extra mycket av Månen när den kommer in i ditt tecken ska du vara uppmärksam de närmaste dagarna. Du blir väldigt lättrörd och labil när Månen har den här positionen.

Lejonet 23/7-23/8

Under lördagen tar du itu med ditt privatliv. Det finns en hel del ilska som du lagt locket på under julen, men som nu behöver ventileras. Räkna med en dramatisk dag.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att sätta dig in i andra människors känslor så det är ingen större ide att du ens försöker. Erkänn att du inte förstår vad det är din partner försöker säga dig.

Vågen 24/9-23/10

Venus position är gynnsam för alla Vågar just nu. Särskilt singlar har goda möjligheter till en flirt som kanske kan leda till något mer. Varför inte prova på lyckan ikväll.

Skorpionen 24/10-22/11

Ibland kan du vara väldigt envis när det gäller dina personliga relationer. Du vill inte medge att du har fel, fast du är överbevisad flera gånger om. Svälj din stolthet och visa din ödmjuka sida.

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att testa en ny aktivitet. Det här kan bli en riktig passion för dig om du bara ger det en chans. Ge inte upp efter första försöket, låt det bli en utmaning.

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir intensiv på mer än ett sätt. Du lyckas inte organisera din dag som du tänkt dig och det gör att flera aktiviteter kolliderar, Nu måste du hitta en smidig lösning på problemet.

Vattumannen 21/1-19/2

Det verkar vara mycket organisation i ditt tecken idag. Det kan röra sig om städning, arbetsplanering eller strukturering av ditt liv i allmänhet. Nu vill du ha ordning.

Fiskarna 20/2-20/3

Lördagen blir trevlig och aktiv. Du träffar dina vänner och passar på att göra saker som du inte har haft tid med på länge. En riktig ta hand om dig själv dag, med andra ord.

Annons