Dagens astro söndag

18 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir lugn och skön. Du tillåter dig att lata dig ordentlig. Det här blir en de bästa dagarna på hela julhelgen. Du får verkligen möjlighet att koppla av från arbete och ansvar.

Oxen 21/4-21/5

Din söndag handlar mycket om att pyssla hemma. Kanske förbereder du dig för att fira nyår. Du gillar att var ute i god tid. At stressa in i sista minuten är inget som du uppskattar.

Tvillingarna 22/5-21/6

Eftersom du är ovanligt social just nu kan det hända att du tillbringar en stor del av dagen tillsammans med dina vänner. Du tycker det är skönt att omge dig med människor.

Kräftan 22/6-22/7

Din söndag ser händelserik ut. Det är dina känslor som kan ställa till problem. Du spelar gärna på din dramatiska sida och då kan det lätt uppstå konflikter.

Lejonet 23/7-23/8

Dagen blir ganska händelselös. Du har inga speciella saaker inbokade utan låter söndagen försvinna utan att egentligen aktivera dig. En bra dag att fundera över framtiden på.

Annons

Jungfrun 24/8-23/9

Det finns en person som har väckt ditt intresse. Hur du tacklar den här situationen beror lite på ditt privatliv. Som singel har du mindre att förlora än om du har en fast relation.

Vågen 24/9-23/10

Under söndagen får du en idé som du vill testa på din partner. Du blir besviken när du inte möts av den entusiasm som du hade förväntat dig. Kanske har din älskade en dålig dag.

Skorpionen 24/10-22/11

Din vilja att uträtta mästerverk får dig att jobba lite i mellandagarna. Det är inga hjälteinsatser du gör, snarare försäkrar du dig om att allt flyter på så som du vill att det ska göra.

Skytten 23/11-21/12

Under söndagen vilar du upp dig ordentligt. Du känner att du fått nog av påklistrade leenden som döljer superstressade människor. Du vill bara njuta av stunden.

Stenbocken 22/12-20/1

Det blir en innehållsrik dag för alla Stenbockar. Du har kommit lång med din utveckling om man jämför med ett par månader tillbaka i tiden äntligen känner du dig harmonisk med dig själv.

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen försvinner i ett raskt tempo. Du har ovanligt många aktiviteter för dig. Det är Mars som driver på dig och ger dig energi att orka med allt som du hittar på.

Fiskarna 20/2-20/3

Du känner dig rätt mätt på julmat. Egentligen skulle du vilja kasta ut alla juldekorationer redan nu, men du håller dig någon vecka till. Kvällen verkar handla om dina vänner.

Annons