dagastro måndag

28 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Om du arbetar den här dagen kan du räkna med ett riktigt högt tempo. Alla vill få så mycket som möjligt gjort innan nyår. Du känner dig trött på kvällen, men mycket nöjd med dig själv.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir kreativ både på jobbet och privat. Tuffa problem kräver flexibla lösningar och det är du expert på. Du trivs verkligen när du lyckas med något som ingen annan klarar av.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under måndagen får du en komplimang som ger dig ett bra självförtroende. Du visste inte ens att den här personen hade lagt märke till dig så det gör det extra roligt.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu kan det vara lite tajt i ekonomin. Om du är ute efter den perfekta nyårsutstyrseln bör du hålla dig till rean eller kanske försöka dig på ett fynd på en second hand butik.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu har du svårt att hålla ångan uppe. Du känner dig riktigt trött och det märks på resultatet av ditt arbete. Kanske är du på väg att dra på dig en vinterförkylning.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det gäller att du inte ger upp när du stöter på problem idag. Hur svårt det än verkar så finns det en enkel lösning på det här dilemmat om du bara tänker utanför ramarna.

 

Vågen 24/9-23/10

Tempot blir högt och du hinner inte med ens hälften av du planerat att göra idag. Häng inte läpp över det du inte klarade av, var stolt över det du presterat istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Om inte tiden räcker till idag bör du be om hjälp. Svälj din stolthet och visa att du är ödmjuk nog att förstå när du tagit dig vatten över huvudet. Din kollega ger dig gärna ett handtag.

 

Skytten 23/11-21/12

Under måndagen får du ett förslag som du har svårt att motstå trots att du vet att det inte är bra för dig. Du känner att det tar emot att tacka nej till ett så frestande erbjudande.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Om du visar att du är rädd finns det en stor risk att din konkurrent använder sig av din rädsla. Sätt upp ett pokerfejs och visa att du är beredd på det mesta. Du är tuff när du måste vara det.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag har du en del att göra, men du hinner ändå med att planera några sista detaljer inför nyår. På sätt och vis verkar det som om nyår är en större helg för dig än julen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du funderar på hur du ska bli av med julens extrakilon lagom till nyår. Det verkar som om din planerade klädsel och din nuvarande figur inte kommer överrens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons