Dagastro Nyår (onsdag)

28 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Nyårsafton blir glittrig och glad för alla Vädurar som lyckats behålla hälsan. Det ligger ett stråk över tecknet som gör att risken att bli sjuk lagom till idag är stor. Kvällen ser mycket social ut.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen och kvällen handlar om mat. Du älskar dofterna och känslan av att arbeta med bra råvaror. Kvällen blir sprakande, glittrande och dramatisk. Se upp så du inte råkar kliva någon på tårna.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En mycket intressant nyårsafton väntar alla Tvillingar. Du ska inte räkna med att kvällen blir som du förväntat dig. Var öppen för förändringar för det är just din förmåga att anpassa dig som behövs.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen och kvällen ser ut att gå i romantikens tecken. Har du inte ett förhållande så kommer du säkert att flirta en hel del ikväll. Du är i ditt esse och då kan ingen motstå din charm.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

För alla Lejon blir nyårsafton en förtrollad kväll. Du låter dig förföras av alla dofter och intryck. Dina sociala talanger är på topp och du blir lätt kvällens mittpunkt.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Nyåret ser lugnt ut för din del. Oavsett på du firar på fest eller hemma tillsammans med dina nära så väljer du att snarare iaktta än att delta. Du älskar att se hur människor förändras under en kväll.

 

Vågen 24/9-23/10

Du vill inte avge några löften idag eftersom du vet att du inte kommer att kunna hålla dom. Istället lovar du dig själv att njuta av kvällen, ett löfte som du lätt klarar av att hålla.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Din syn på nyåret är lite ambivalent. Du verkar ha mörka minnen från tidigare år och de vaknar alltid till liv den här dagen. Trots att du upplever en del smärta har du också fantastiskt kul ikväll.

 

Skytten 23/11-21/12

Om du ska glittra ikväll bör du skaka av dig din bitterhet. Ingen tycker om en trulig partydödare. Unna dig att glömma vardagen och låtsas att du är prins/prinsessa för en kväll.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du gillar verkligen att kunna klä upp dig. Att ha snygga kläder av toppkvalitet utan att känna sig överklädd är en dröm i sig. Njut, nu är det din tur att lysa. Se upp för svartsjuka kommentarer.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du har svårt att hinna med allt du tänkt dig att göra. Du är stressad ända fram till gästerna kommer eller du ska iväg. Kvällen blir trevlig, men inte riktigt så som du förväntat dig.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Är di singel kan den här kvällen blir förtrollande. Det ligger magi i luften och vågar du så har du allt att vinna. Var inte rädd för att visa dig sårbar, det gör dig bara ännu mer attraktiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons