Dagastro lördag

28 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har ett behov av att få vara ensam just nu. Det har varit intensivt umgänge den senaste tiden så nu uppskattar du lite lugn och ro omkring dig. Du känner dig trött och på dåligt humör.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen ser ut att bli mysig. Om du jobbar så går dagen fort. Är du ledig är det mycket utomhusaktiviteter som gäller, du har ett behov av massor av frisk luft för att rensa ut helgernas frosseri.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag är en bra dag om du ska lämna tillbaka julklappar. Du ser ut att kunna gör fynd och det passar ju bra eftersom du är sugen på att förändra din stil. Du vill ha lite nytt i garderoben.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen handlar om att rensa. Det kan vara storstädning hemma eller så har du en mental utrensning. Så här i början av det nya året behöver du få en fräsch start och det får du om du gör dig av med allt gammalt bråte.

Annons

 

Lejonet 23/7-23/8

Eftersom du påverkas mer än vanligt av solen är du väldigt väderberoende den här helgen. Minsta solglimt kan få dig på topphumör, men är det bara kallt och mulet är risken stor att du stannar hemma och kurar.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det ligger en konflikt i luften för alla Jungfrur. Det har varit på gång länge, men det är först nu som du inte kan hålla dina upprörda känslor i schack. Du känner att du måste få ventilera dina åsikter.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu velar du mycket. Du har extra svårt att fatta beslut som rör ekonomin eftersom det påverkar mer än bara dig. Det bästa är om du bollar dina tankar med en vän så kan du få stöd och råd från henne/honom.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är du väldigt upptagen oavsett om du arbetar eller är ledig. Egentligen verkar dom två sakerna integrerade eftersom du har svårt att helt släppa jobbet även efter arbetstid.

 

Annons

Skytten 23/11-21/12

Din humor räddar dagen för dina vänner. Det råder en dyster stämning bland dom du umgås med, men det ändrar du snabbt på. Du har massor av energi och idéer som du gärna delar med dig av.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag påbörjar du en ny fas i ditt liv. Det är kanske inte så dramatiskt som det låter, men det kommer att bli en omställning för din del. Det viktiga är att du fokuserar på nuet.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag tar du tag i en massa små projekt som blivit liggande den senaste tiden. Du tycker att det är skönt att komma i kapp, samtidigt som det här är jättetråkiga saker att göra, det är därför du skjutit upp det så länge.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag är du på humör för att träffa människor och umgås. Du har en massa idéer som du behöver prata om och det gör du bäst tillsammans med dina kompisar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons