Daghoroskop söndag

28 dec, 2008
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir lugn och du får tid att tänka över din situation. Det blir en ganska känslomässigt intensiv dag eftersom du tvingar dig själv att rannsaka dina mindre sympatiska sidor.

 

Oxen 21/4-21/5

Du är väldigt bekväm av dig just nu och du har ingen större lust att göra någonting. Dina vänner försöker få med dig ut, men du är mycket svårövertygad. Du vill vila.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Din tilltro till människor är hög och det gör att du ibland råkar illa ut. Det är jättebra att utgå ifrån att alla göra rätt, men ibland är det lite naivt och då är det du som får problem.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag vill du ta hand om din familj/partner. Du är mycket hemmakär och du känner att det här är sista dagarna innan arbetet sätter igång på allvar så du passar på och njuter så mycket som möjligt.

 

Lejonet 23/7-23/8

Låt söndagen blir en dag då du vilar upp dig ordentligt. Det har varit intensivt, inte minst känslomässigt den senaste tiden så du behöver en paus. Njut av en promenad eller en bra bok.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Din inställning till ditt förhållande är pendlande just nu. Ena dagen är allt bra, och nästa dag funderar du över om det här verkligen är rätt för dig. Det är en påverkan från Uranus som ställer till det.

 

Vågen 24/9-23/10

Det är många negativa influenser inom astrologin just nu och du drabbas ordentligt av en idag. Det som gäller är att du inte låter de negativa tankarna ta överhand. Håll dig sysselsatt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Din förmåga att alltid ha saker på gång gör att du sällan tar dig tid att stanna upp och fundera över om du trivs med ditt liv. Du springer på som en hamster i ett hamsterhjul och hoppas på det bästa.

 

Skytten 23/11-21/12

Just nu ska du undvika spel om pengar. Din förmåga att bedöma risker är obefintlig och det gör att du lätt fattar fel beslut. I övrigt ser dagen trevlig och social ut.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Det ser ut som du glömt att höra av dig till någon som står dig nära. Det här är inte första gången du glömmer bort den här personen så du kan räkna med en hel del sura miner.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var inte så spydig. Du skulle lätt kunna göra samma misstag som din vän, så tänk dig för innan du kommenterar händelsen. Stötta istället för att kritisera.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir lite förvirrad. Du hinner inte med allt du tänkt dig och det gör att du får dåligt samvete. Skaka av dig det dåliga samvetet och tänk på att

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons