Daghoroskop tisdag

04 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar i ganska segt tempo. Du har svårt att komma igång och du tar till alla möjliga metoder för att vakna. En kollega irriterar sig på dig för att du är slö, bit tillbaka.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir intressant om än ganska stressig., Du har lagt upp ett tajt tidsschema och ska du lyckas hålla det så måste du vara mer observant på detaljerna så du slipper göra om slarvfel.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En kollega börjar dagen med att skälla på alla han/hon möter. Hans/hennes dåliga humör smittar av sig på dig. Nu gäller det att hitta ett sätta att muntra upp dig själv.

 

Kräftan 22/6-22/7

Nu börjar en tuff period när det gäller din ekonomi. Du har inte råd med några utsvävningar så sätt på skygglapparna när du passerar din älsklings affär. Ignorera REA skyltarna.

 

Lejonet 23/7-23/8

En vän kommer att få problem med din partner idag och hon vänder sig till dig för att ventilera din ilska och frustration. Strunta i att du egentligen inte har tid, visa att du är en lojal kompis.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Akta dig för främlingar idag, det kan vara så att du lätt blir övertalad att köpa något du inte behöver eller så råkar du i konflikt med någon okänd. Kvällen ser ut att innehålla en överraskning.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir betydligt lugnare än du tänkt dig. På jobbet finns det inte så mycket at göra så du blir i det närmaste uttråkad. Även kvällen ser rätt så monoton ut.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen handlar om att göra fynd. Det kan vara åt dig själv eller så kan det vara för ditt jobbs räkning. Just nu är du pådriven av Merkurius och då ökar din chans att snacka dig till en bra affär.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag accepterar du inga nej. Du vill visa att du är den som kan klara vilka utmaningar som helst. Tyvärr är ditt tålamod inte lika stor som din vilja att lyckas.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Undvik att bråka som detaljer idag. Det finns mer akuta problem att ta tag i så det lönar sig inte att hänga upp sig på småsaker. Försök att se de större sammanhangen när du ska lösa ett problem.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

En kollega har lyckats reta upp dig ordentligt. Du anser att den här personen inte har en aning om vad han/hon pratar om och det finns inget som gör dig mer irriterad än okunskap.

 

Fiskarna 20/2-20/3

En härlig dag för alla fiskar. Det blir lugnt och skönt på jobbet om du arbetar. Är du ledig passar du på at uträtta en hel del småärenden som har halkat efter. Du ligger på topp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons