daghoroskop onsdag

04 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen blir en lugn oas i det annars så hetsiska liv. Du kopplar av och njuter av att slippa fundera över plikter och ansvar. Även kvällen blir rätt så lugn, du håller kontakten med dina vänner.

 

Oxen 21/4-21/5

Idag känner du verkligen för att hitta på något. Tillåter vädret det så är du säkert ute och njuter av frisk luft. De här mörka månaderna längtar du efter lite dagsljus.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En konflikt inom familjen ser ut att påverka dig. Du vill egentligen inte behöva ta ställning i den här frågan, men du känner att du inte har något val. En vän som ständigt är upptagen gör sig tid att träffa dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu verkar det vara mycket fika för alla Kräftor. Du hänger gärna med dina vänner på ett kafé. Lättsamt prat får dig att slappna av och glömma arbetet en stund.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du tar tag i de vanliga sysslorna hemma idag. Städning och annat plock har legat lågt under julhelgen men nu vill du utmana alla dammtussar i hörnet och plocka bort alla vissna blommor.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag har du det lugnt och skönt. Du umgås med din familj under civiliserade former och du undviker alla konflikter genom att smidigt byta samtalsämne när det börjar bli lite hett om öronen.

 

Vågen 24/9-23/10

Pengar är något som du lider brist på just nu. Jul och nyår har gått hårt åt plånboken så nu måste du börja leva asketiskt ett tag. Du satsar på billig mat och gratis nöjen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag är en bra dag att lägga upp planer inför framtiden. Du vill komma i form efter julens utsvävningar. Oavsett om du väljer att gå på gym eller köra med power walk så är det viktiga att du kommer igång.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir väldigt givande för din del. Du får veta en obehagliga, snaskiga sanningar om en av dina vänner. Visa att du kan hålla tyst hur frestande det än är att föra skvallret vidare.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du ett brev, sms eller mail som gör dig väldigt glad. Du har varit upptagen den senaste tiden så du har inte haft tid att hålla kontakten med de av dina vänner som bor långt bort.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag tar du tag i en del irritationsmoment hemma. Din partner och du är överrens om att strukturera upp er vardag lite mer. Som singel får du sköta allt strukturerande själv.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Onsdagen blir en väldigt skön och lugn dag. Du hinner fundera mycket över dig själv och din framtid. Om du arbetar kan du räkna med att ha tråkigt, för även på ditt jobb råder det stiltje.

Annons