daghoroskop lördag

04 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Lördagen börjar överraskande. Någon som du nästan glömt bort hör av sig med ett annorlunda förslag. Det här kan bli en vändning för dig om du bara försöker vara lyhörd.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att argumentera med din partner idag. Trots att du hela din instinkt säger att han/hon har fel är det svårt att inte övertygas av hans/hennes logiska argument.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är rätt försiktig med vad du stoppar i dig just nu. Du har fortfarande inte blivit av med de där extra kilona från julen och det retar dig. Tänk på att ha lite mer tålamod.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen börjar i ett härligt långsamt tempo. Du känner dig lyxigt lat och det är en känsla som du inte haft på länge. Unna dig att slöa i soffan framför teven. Hur underligt det än låter är det rena rama mirakelkuren.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under lördagen ängar du dig åt inomhusaktiviteter, det kan röra sig om allt från att träna, fika med grannen eller gå på bio med en kompis. För dig är det viktigt att göra något när du är ledig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Bli inte orolig när din partner börjar prata om förändringar. Det troliga är att han/hon menar miljöombyte snarare än att det skulle vara något fel på er relation.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu läser du in en massa strunt i alt vad din vän säger. Du försöker hitta dolda meningar som uppenbart inte finns. Sluta vara så misstänksam och lita på din partner/kompis.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar i samma intensiva tempo som den slutar. Det är som om du verkligen vill göra det mesta möjliga av den här dagen. Du vill ta till vara på varje ögonblick som du är ledig.

 

Skytten 23/11-21/12

Just nu känner dig lite nere. Att ditt humör pendlar så som det gör beror på Plutos inflytande. Den planeten är alltid omtumlande och förvirrande. Oftast går symtomen över rätt så fort.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Ha inte allt för stora förväntningar på den här dagen så kommer den bli jättetrevlig.  Det är när du vill att allt ska vara perfekt som det blir problem. Då blir minsta motgång en besvikelse.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du tar dagen som den kommer. Att bara glida runt och njuta av ögonblicket är väldigt sällsynt i din värd så därför passar du på så fort det finns en möjlighet att slippa planera dagen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Lördagen blir mycket lugn. Du har svårt att hitta något som du vill göra så resultatet blir en massa halvfärdiga projekt som du påbörjat. Du känner dig inte i form.

Annons