daghoroskop söndag

04 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Söndagen blir ganska orolig för din del. Du funderar mycket över din framtid och alla tankar framkallar en lätt panik hos dig. Försök med avslappningsövningar.

 

Oxen 21/4-21/5

Just nu har du svårt att bestämma dig. Du som alltid brukar veta precis vad du vill känner dig velig. Ta råd av en pålitlig vän som kan hjälpa dig att fatta ett beslut som du känner dig nöjd med.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Du funderar mycket på din ekonomi just nu. Det verkar vara som dina pengar har svårt att räcka till. Trots att du sparar och har framförhållning när det gäller utlägg så blir det väldigt lite över.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du är rätt trött på en av dina bekanta om inte kan sluta prata om sig själv. Trots din irritation tiger du och lyssnar på hans/hennes ständiga malande. Kanske vore det bra att uppmärksamma personen på problemet.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Din självkänsla är något tillplattad just nu. Du känner dig ur form, blek och glåmig. Unna dig en dag då du ägnar dig åt dig själv. Varm bad, manikyr och kanske en ny hårfärg gör susen.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det blir en rolig dag om du inte sätter dig på tvären. Det är din griniga inställning som kan förstöra det mesta just nu. Vakta på din tunga och häng med dina vänner ut.

 

Vågen 24/9-23/10

Ibland glömmer du bort att du inte är så stark rent fysiskt just nu. Du har till och från drabbats av en del sjukdomar och då är det viktigt att ta lite extra väl hand om sig själv. Lyssna på kroppen.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Din smittsamma entusiasm får dina vänner att masa sig upp från sina varma sköna sängar och följa med dig ut i kylan. När du vill, kan du få berg att flytta på sig.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du ingen lust att göra någonting. Håglösheten från gårdagen håller i sig. Försök att fundera ut något du brukar gilla att göra och tvinga dig själv till det. Du behöver bryta mönstret.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

För dig är den här dagen lite Carpe Diem (fånga dagen) Du har en massa roliga infall som du vill testa och du tänker inte låta något stå i vägen för dig. Ibland är det bra med jordtecknens envishet.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Var inte så tjurig. Även du kan ha fel ibland så det är lika bra du erkänner att du gjort ett misstag. Visst kan din stolthet bli lidande, men hellre den än din vän.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Ibland kan du vara klok som en gammal gumma och ibland är du lika mogen som en treåring i trotsåldern. Försök att inte bejaka din treåriga sida idag utan lyssna på den kloka gumman inom dig.

Annons