Horoskop måndag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du är stressad redan från morgonen. En försening av något slag gör att du kommer igång senare än du skulle önska och det i sin tur präglar hela dagen.

 

Oxen 21/4-21/5

Din entusiasm är helt otrolig. Du lyckas utan att anstränga dig få de flesta människor som du möter att må bra. Just din förmåga att sprida positiv energi gör dig omtyckt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag tänker du inte bråka med den där kollegan som du alltid tycks hamna i konfrontation med. Tyvärr är inte din arbetskamrat inne på samma linje som du. Han hon retar upp dig redan på morgonen.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du behöver inte berätta hela sanningen för din vän. Utan att ljuga kan du undanhålla vissa bitar som du vill ska vara hemliga för honom/henne. Även du behöver ha en privat sfär.

 

Lejonet 23/7-23/8

Under måndagen kommer du att får en hel del utmanande uppgifter på jobbet. Det gäller att du inte släpper på koncentrationen för då kommer du komma hem sent ikväll.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag visar du dig från din bästa sida. Du är mycket snäll och trevlig. Det är det positiva inflytande från Månen som gör dig så charmerande. Du känner dig verkligen genuint intresserad av din omgivning.

 

Vågen 24/9-23/10

Måndagen blir ganska stressig. Du ligger efter redan från början och det känns omöjligt att komma ikapp. Kanske bör du svälja stoltheten och be om hjälp från en kollega.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu är din kontakt med Solen väldigt intim och det ger dig energi, mod och en stark drift att vilja uträtta underverka. Dämpa hjältemodet och utnyttja de andra resurserna klokt.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag är du en riktigt usel lyssnare. Din vän har allvarliga problem och trots at du verkligen vill hjälpa henne/honom har du svårt att koncentrera dig på hans/hennes berättelse i mer än fem minuter.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var inte för snål med dina komplimanger idag. Är du intresserad av en viss person bör du visa det genom att fälla uppskattande kommentarer.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag ska du undvika situationer som lockar dig till impulsköp. Du har svårt att tänka klart och låter lätt övertygas av säljande reklam. Sedan går du hem med en massa kassar fulla av skräp.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Måndagen blir en bra start på veckan. Du har ett högt tempo utan att du för den skull känner dig stressad. Unna dig något gott till lunch, du behöver energin till eftermiddagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons