Horoskop tisdag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir ganska jobbig. Det har uppstått ett problem på din arbetsplats som inte kommer att lösa sig i första taget. Nu gäller det att du och dina kollegor kan samarbeta.

 

Oxen 21/4-21/5

För dig är personkemin mellan dig och dina kollegor nästan lika viktigt som ditt arbete. Känner du ingen samhörighet så mår du dåligt och då gör du en usel arbetsprestation.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Ekonomi, pengar och klirr i kassan är vad du grubblar på just nu. Du behöver få fart på din ekonomi för att få vardagen att gå ihop. Fundera på att ta ett extra jobb under en tid.

 

Kräftan 22/6-22/7

Ibland kan du vara lite väl uppriktig. Som idag, du vill inte att din vän ska få spydiga kommentarer för sitt utseende så du kastar den brutala sanningen rakt i ansiktet på henne/honom.

 

Lejonet 23/7-23/8

Tisdagen är en bra dag att ta upp frågor som har med pengar att göra. Vill du ha löneförhöjning, eller bara diskutera ekonomin med din partner så bör du göra det idag. Tänk på att vara diplomatisk.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att ta till dig av vad dina kollegor säger. Du är på dåligt humör så du tolkar allt som kritik. Ibland är inte det som du hör samma sak som det som verkligen sägs.

 

Vågen 24/9-23/10

Var försiktig med att lyfta tunga saker idag. Du kan lätt dra på dig sträckningar eller andra muskelrelaterade sjukdomar. Måste du lyfta så böj på knäna och håll ryggen rak.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan vara väldigt elak när du är sårad. För dig är attack det bästa försvaret, då vet du att det är du som har övertaget. Du har svårt att låta någon komma dig in på livet.

 

Skytten 23/11-21/12

Din motivation är inte särskilt hög just nu. Du har svårt att vara så effektiv som du kan vara eftersom du tycker att allt du tar dig för är dödtrist. Ibland får man sluta tänka och börja jobba.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du mitt uppe i ett triangeldrama som bara delvis rör dig. Det verkar finnas en spricka mellan några av dina kollegor och du dras in i den här härvan vare sig du vill eller inte.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir ganska lugn. Du jobbar på med ett förnyat självförtroende och det märker dina kollegor av. Har du chefsposition så har du goda chanser att påverka en omfattande förändring på företaget.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Tisdagen blir rätt så intensiv. Du har många olika saker inbokade och du får stressa om du ska hinna med allt. Kvällen däremot blir raka motsatsen. Den blir lugn, tidig och avslappnande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons