Horoskop onsdag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Om du provar att göra dina arbetsuppgifter på et nytt sätt så kan du inte bara spara tid, utan som bonus så får du lite variation och det betyder mycket nu när allt annat är så tråkigt.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har lust att bjuda hem några vänner till helgen, men du tvekar eftersom din ekonomi inte är den bästa just nu. Varför inte ordna ett knytis, på så sätt blir det både billigt och roligt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu ser du all förändringar som ett hot mot din trygga vardag. Du blir rädd när du hör rykten om åtstramningar och sparplaner på jobbet. Tyvärr är det verkligheten för de flesta just nu.

 

Kräftan 22/6-22/7

Om du inte ser upp kan den här onsdagen sluta i ett riktigt ruskigt gräl. Det kan vara med din partner, en kollega eller en vän. Det som är sorgligt är att du säger en massa saker som du sedan ångrar.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Onsdagen har alla möjligheter att bli veckans bästa dag, allt hänger på vilken inställning du har. Med ett glatt leende kan du övervinna alla svårigheter som du träffar på.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt för käcka människor. Äppelkindad munterhet gör dig vansinnig. Om någon slänger åt dig rosaskimrande klyscha så hugger du som en skallerorm.

 

Vågen 24/9-23/10

Äntligen börjar du få kontroll på jobbet. Du har lyckats strukturera upp ditt arbete så du vet vad du måste prioritera. Det har tagit tid att få ordning, men nu är du nöjd med dig själv.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir ganska tråkig. Du har en massa att göra på jobbet, men inget som du tycker är kul. Det mesta handlar om rutinarbete och det får dig att vilja gäspa.

 

Skytten 23/11-21/12

Det verkar som om du träffat någon som får dig att må bra. Oavsett om det är en flirt eller en ny vän så lyser er relation upp vintermörkret och får dig på bra humör igen.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Låt inte Mars driva på dig hur mycket som helst. Mars kan ha en närmast manisk energi som gör dig hyperaktiv. Kontrollerar du energin så blir den till ett positivt flöde istället.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Din humor uppskattas verkligen av dina jobbarkompisar. Du kan konsten att luckra upp den tristaste stämning med hjälp av ett par väl valda kommentarer.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Idag vill du överraska någon som står dig nära. Frågan är hur glad den här personen blir. Har du tänkt på vad han/hon uppskattar eller på vad du tycker är kul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons