Horoskop torsdag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en del frågor kring ett misstag som du gjort tidigare i veckan. Du vet inte hur du ska lösa det här bekymret, men du tänker inte ge upp förrän du har ett svar.

 

Oxen 21/4-21/5

Torsdagen lovar många glada skämt och lite flirt. Har du ett förhållande så är det mest ett utbyte av extra leende med ditt ögongodis på jobbet. Är du singel kan det här flirtandet var lite mer seriöst.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen springer på en ett raskt tempo och när det är dags att gå hem undrar du vart tiden försvann. Just de här snabba dagarna är dem som du gillar bäst.

 

Kräftan 22/6-22/7

Undvik dina chefer idag. Det värkar som du granskas av en auktoritär person, och just nu är du inte till din fördel så försök att inte synas så mycket. Håll dig bakgrunden och iaktta vad som sker.

 

Lejonet 23/7-23/8

Den här dagen känns det som du har otur hela tiden. Det är småsaker det rör sig om, som att missa en buss, eller glömma ett telefonnummer. Till slut undrar du över varför du klev upp över huvud taget.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Tänk på att uttrycka dig vänligt när du diskuterar med en kollega som du vet är väldigt känslig av sig. Försök att fundera igenom syftet med samtalet och hur du ska lägga upp det innan du börjar.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag lyckas du med att trampa någon på tårna utan att mena det. Du får en uppgift som någon annan fiskat efter en längre tid. Situationen kan bli lite pinsam, men din charm klarar det mesta.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Tordagen blir en bra dag. Du har massor av roliga uppdrag och tiden går fort. På kvällen blir det mys tillsammans med en vän eller din partner. Du älskar långa, mörka vinterkvällar.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag får du en rejäl överraskning av en kollega. Det är en nyhet som du definitivt inte såg komma.  Egentligen gillar du inte att bli tagen på sängen, men det här är något positivt.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Om du inte är uppmärksam kan du göra ett rejält fel på förmiddagen som du sedan tillbringar resten av dagen med att försöka rätta till. Kvällen blir social, det ser ut som du träffar dina vänner.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Om du hade mycket att göra i höstas så är det ingenting i jämförelse med den här våren. Du har verkligen fullt upp och du har ingen aning om hur du ska få tidschemat att gå ihop.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Den här dagen ställs du in för ett faktum som du inte alls gillar. Det handlar om ett beslut som en vän har tagit utan att rådfråga någon. Tyvärr är det för sent för att ändra på något.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons