Horoskop lördag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har haft en tuff vecka så nu vill du vila upp dig. En bra idé är att göra något som inte alls påminner om jobbet. Varför åker du inte och simmar, eller ta en långpromenad på stan.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har planer för dagen och det gör att du är uppe tidigt trots att du helst av allt skulle vilja sova. Räkna med en ganska intensiv lördag för din del. När kvällen kommer är du jättetrött.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Just nu har du svårt att komma överens med en av dina närmaste kompisar. Ni tycks alltid prata om varandra och det leder till sårande missförstånd. Sätt er ned och red ut era problem.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du är avundsjuk på en vän som har haft massor av tur både när det gäller jobbet och kärleken. Det här är en sida av dig själv som du inte gillar, men som du tvingas inse att du har.

 

Lejonet 23/7-23/8

Idag händer något speciellt. Stjärnorna varnar för en förändring som kan påverka hela din framtid. Det behöver inte vara något märkvärdigt som sker, men det gör ändå djupt intryck på dig.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag måste du konfrontera dina känslor och det blir inte lätt. Du har sett till att låsa in din sårbara sida och sedan kasta bort nyckeln. Något inträffar under dagen som gör att den låsta dörren måste öppnas igen.

 

Vågen 24/9-23/10

Var inte så sur. Det finns få människor som kan vara lika truliga som du är när du känner dig bortglömd. Du måste växa upp och inse att du inte längre är jordens medelpunkt.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir varierande och underhållande. Du har en massa saker på gång som vanligt, men idag är inte allt arbetsrelaterat. En gammal vän anförtror dig något viktigt.

 

Skytten 23/11-21/12

Om du lyssnar noga idag kommer du att kunna lära dig något riktigt värdefullt. Tyvärr är du inte särskilt uppmärksam just nu. Du distraheras lätt och det gör att du går miste om unik information.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen blir mycket bra. Du ser till att komma ut så du får njuta av de få dagstimmar som är ljusa. För dig är det viktigt med utomhusaktiviteter.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag tar du ställning i en fråga som du inte orkat ta tag i tidigare. Det kan röra ditt boende, eller något annat som är av materiellt värde för dig. Kanske funderar du på att sälja.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu är du mycket upprörd över hur en av dina vänner har blivit behandlad. Trots att det här egentligen inte rör dig så tar du det personligt. Mucka med dina vänner och man muckar med dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons