horoskop söndag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du har svårt att motivera din partner idag. Som singel är den en nära vän som är svårflirtad. Du vill hitta på något, men din vän/partner tycker det är en usel idé. Gör något själv istället.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen blir mycket lugnare än gårdagen. Om lördagens nyckelord var rörelse så är dagens vila. Njut av att slippa tvingas ta ansvar. Ibland är det skönt att bara få slöa.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Under söndagen får du chansen att fundera över ett erbjudande du fått. Du är sugen på att tacka ja, men du är inte säker på vad det innebär för dig. Ta reda på mer fakta innan du svarar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen börjar bra. Du unnar dig en lång morgon utan att stressa. Ett bra uppvaknande gör ditt på gott humör. Du vill ut och träffa kompisar.

 

Lejonet 23/7-23/8

För dig är ditt utseende mycket viktigt. En hel del av ditt självförtroende hänger på att du ser så bra ut som möjligt. Under söndagen slipar du lite på din stil.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Det finns någon på jobbet som du tänker väldigt mycket på. Kanske är det lite väl mycket eftersom han/hon upptar en del av dina tankar även när du är ledig.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu känner du dig utsatt. Du har hamnat i en situation där du inte längre har kontroll och det skrämmer dig. Följ strömmen och se vad den leder. Du kanske blir överraskad.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Var inte allt för hård mot din vän. Han/hon har en anledning till varför han/hon agerar som han/hon gör. Det viktigaste nu är att du litar till hundra procent på din vän.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har svårt att förstå varför din kompis är så grinig. I dina ögon går allt perfekt i hennes liv så hon borde inte tjura. Det finns saker som du inte känner till om din vän.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Saturnus påverkar dig just nu och gör att du har lite svårt att tänka utanför ramarna. När du tvingas till kreativa lösningar blir de ganska bleka och inte så smarta som vanligt.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu tänker du en hel del. Du har kommit in i en existentiell period där du omedvetet söker meningen med livet. Du söker också bekräftelse från din omgivning.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Söndagen blir lugn och skön. Du har stressat mycket tidigare, men nu kan du unna dig att bara ta det lugnt och njuta. Inne i dig bor en väl dold, liten latmask.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons