Horoskop måndag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Måndagen blir lugn. Du har ett tillfälligt temposkifte på din arbetsplats där du får möjlighet att hinna ikapp med sådant som du ligger efter. Även en bra dag att starta upp nya projekt på.

 

Oxen 21/4-21/5

Under måndagen får du en del att fundera över. Du känner att du äntligen börjar komma loss med din kreativitet. Om julmånaden handlade om att överleva så handlar januari om att utvecklas.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Det sker en förändring under veckan som gör att du tvingas omprioritera en hel del i ditt liv. Du känner att du är redo att göra val som är svåra att göra. Det här är något som växt inom dig en längre tid.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du har alltid känt samhörighet med en kollega på jobbet och idag känner du att det skulle kunna var något mer mellan er än bara vänskap. Det här är en knivig situation eftersom det berör en arbetskamrat.

Annons

 

Lejonet 23/7-23/8

Dagen har en tendens at komma med överraskningar. Inget stort och omvälvande, utan små detaljer som inte alls blir som du tänkt dig. Det blir en annorlunda och rolig dag.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Skippa fördomarna, de drabbar dig själv värst. Du har en förmåga att döma människor lite på förhand baserat på det intryck som de ger. Tänk på ordspråket skenet kan bedra.

 

Vågen 24/9-23/10

Idag kommer du att göra en riktigt bra insats på jobbet. Du arbetar organisera och har mer struktur på dina sysslor än annars. Någon blir imponerad av din prestation.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Ekonomin ställer till trassel för dig. Det finns något du vill ha, som nu är billigt men som du ändå inte har råd med. Tänk inte ens på att låna pengar, det kommer bara att trassla till det för dig.

 

Skytten 23/11-21/12

Utan att göra några större ansträngningar har du lyckats charma en kollega rejält. Han/hon tittar längtansfullt på dig och försöker hela tiden inleda en konversation.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du får en fråga av en vän idag som du inte kan svara på direkt. Det beror på att du har haft för mycket att tänka på den sista tiden så du orkar inte fatta något mer beslut.

 

Vattumannen 21/1-19/2

En person som du inte tycker om kommer att delvis förpesta den här dagen. Du får jobba betydligt närmare honom/henne än du skulle önska idag. Försök att komma över ditt obehag.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Ibland kan du vara väldigt lättstött. Som idag, du ser en massa orättvisor på jobbet som egentligen inte finns där. Vad saken handlar om är att vissa är bättre på att ta egna initiativ.

Annons