Horoskop tisdag

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under tisdagen får du för dig att du vill påbörja en ny arbetsuppgift, men din chef anser att du varken är mogen för den eller att du avslutat din senaste uppgift ordentligt.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen är som gjord för ett högt tempo, många glad skratt och en hel del frustration. Du prövar något nytt, men det går inte alls så bra som tänkt dig och det irriterar dig.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Ett samtal idag utvecklar sig inte alls som du vill. Det inleds enligt planerna, men sedan tar det en vändning som du inte räknat med. Det kan bli en tankeställare för dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Du känner dig ovanligt kelig idag. Har du ett förhållande kan dina partner njuta av många kramar och pussar. Är du singel har du svårt att tillfredställa ditt krambehov.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du känner dig vacker idag. Efter att ha lagt ned lite extra omsorg om dig själv på morgonen så är du väldigt fräsch och tilltalande. Räkna med en del komplimanger idag.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du inte så lätt att komma igång på mornarna. Du är trött mycket längre än du brukar och varken kaffe eller frisk luft hjälper. Kanske borde du prova på ljusterapi.

 

Vågen 24/9-23/10

Du vill hellre umgås med dina vänner än att jobba idag och därför kommer du inte göra någon lysande insats. Du är helt enkelt inte på humör för plikter och ansvar, du vill skratta och busa istället.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du har insett att mycket av kontakten med dina vänner sker genom mail och sms än genom att ni träffas. Just nu är du så upptagen att elektronisk kommunikation har blivit din livlina.

 

Skytten 23/11-21/12

Under tisdagen påverkas du negativt av bland annat Månen och det får dig att bli väldigt sorgsen utan att veta varför. Ditt undermedvetna regerar negativt på det mesta och läser in signaler som inte finns där.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Var inte allt för ivrig, då kommer du inte att lyckas med din plan för dagen. För din del gäller det att ha is i magen och invänta exakt det rätta ögonblicket.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag vill du överraska en kollega. Den här personen har alltid funnit där för dig och nu vill du finnas där för honom/henne när han/hon har det tufft på jobbet.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen börjar ganska tungt du känner dig inte riktigt i form och du har svårt att ens komma ur sängen på morgonen. Det här kan gå åt två håll. Antingen avtar tröttheten eller så blir du riktigt sjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons