Horoskop torsdag v4

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Du håller dig till planen idag och det gör att du får mycket uträttat. Det är när du svävar ut och börjar med annat som tiden flyger iväg och inget blir gjort. Du måste vara mer disciplinerad.

 

Oxen 21/4-21/5

Din torsdag handlar om vänskap. Du vill visa en kompis att du är lojal med henne, samtidigt tycker du i hemlighet att hon har fattat ett dåligt beslut. Dina tankar skiner igenom, och din vän blir sårad.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Utan att veta om det har du lyckats göra ett djup intryck på en person i din omgivning. Kanske vågar den här personen närma sig dig idag. Det finn en indikation ditt horoskop som tyder på det.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte allt för noga med detaljer idag. Det viktiga är att du målar upp en större skiss av det du tänkt göra och att den fungerar. De mindre bitarna kommer att falla på plats naturligt när du har ramen klar.

Annons

 

Lejonet 23/7-23/8

Du har aldrig varit mer tålmodig än idag. Din förmåga att lyssna in andra förstärks av ett inflytande från den flexibla Jupiter. Du har lättare att ta in nya intryck.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig, men den medför ändå lite trevlig omväxling. Du får en del nya utmaningar att sätta tänderna i och du behöver det här ombytet.

 

Vågen 24/9-23/10

Dagen blir lugn, och det kan du behöva även om du upplever det som trist. Du har ofta så fullt upp så du hinner inte stanna upp och smälta alla nya intryck du får.

 

Skorpionen 24/10-22/11

En vän kommer att göra dig besviken idag. Kanske handlar det mer om att du har höga förväntningar på honom/henne än på att din vän har begått ett allvarligt misstag.

 

Skytten 23/11-21/12

Visa vad du kan. Torsdagen är din om du vill. Du har en drivande energi i ditt tecken som kan få dig att uträtta stordåd, bara du fokuserar energin rätt. Allt hänger på koncentration.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Dagen är ovanligt trevlig. Det händer inget speciellt, det är bara du som är på gott humör och din charm som lyser upp dagen för dina kollegor. Du är fantastisk när du vill.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Just nu har du inget val när det gäller ditt arbete. Det har varit många turer fram och tillbaka, men de tuffaste besluten fattas över ditt huvud och då måste du finna dig i det.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir bra, speciellt om du unnar dig något du längtat efter. Det behöver inte vara något dyrt eller extravagant, det viktiga är att du känner att du skämmer bort dig lite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons