Horoskop fredag v4

12 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under fredagen får du en del nya saker att tänka på. Det har uppstått en konflikt på ditt arbete som kräver en hel del av din uppmärksamhet och du tvingas att inse att du är en ganska usel medlare.

 

Oxen 21/4-21/5

Dagen börjar i raskt tempo. Du har mycket att göra och ett tag funderar du på om du över huvud taget kommer hem idag. Lugn det gör du och du hinner med en härlig middag också.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du svårt att ta initiativ. Du känner dig inte riktigt i form och därför tvekar du en hel del när din chef vill att du ska leda ett projekt, grupp. Du vet inte om du klarar det.

 

Kräftan 22/6-22/7

Fredagen inleds med en hel del svåra beslut, men när du väl fattat dom så kommer du känna att du verkligen klarar allt du vill. Du känner dig ovanligt självsäker idag.

 

Lejonet 23/7-23/8

Någon kommenterar ditt utseende och det sårar dig ordentligt. Du är mycket mån om att se bra ut så du tar åt dig om någon säger något negativt om ditt yttre.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen börjar i samma höga tempo som vanligt. Din uppmärksamhet behövs på många olika ställen samtidigt och det gör att du måste fatta snabba beslut som du kanske ångrar senare.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa att du inte tolererar att din kollega klankar på dig. Du gör ett minst lika bra jobb som honom/henne, kanske till och med bättre. Var stolt över dig själv och låt din kollegas bitterhet rinna av dig.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen inser du att du har missat något. Det är en smärre detalj som du förbisett, men den är grunden till många beslut som du fattat under dagen. Nu får du börja om från början.

 

Skytten 23/11-21/12

Var förnuftig när du pratar med din chef. Kräver du för mycket så kommer du inte att kunna driva igenom någonting. Satsa på att övertyga din chef om något du vet han kommer att ge med sig på.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag vågar du visa mer av di själv än vanligt. Du är på riktigt gott humör och du delar ut vänskapliga gester åt alla håll. Din förändring noteras och uppskattas av dina kollegor.

Annons

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du står inför en ganska jobbig förändring på arbetet och det gäller att du inte slarvar om du ska klara den här utmaningen. Visa hur smart, snabb och initiativrik du är.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen får du för dig att du ska prova på något som du inte gjort tidigare. Det blir en omtumlande och rolig upplevelse. Ibland är det dom små sakerna som förgyller dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons