daghoroskop tisdag v5

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen kommer du att uppleva ett ganska svårt moraliskt dilemma. Du får ett erbjudande som du väldigt gärna vill ta, men samtidigt vet du at du egentligen inte gjort dig förtjänt av det.

 

Oxen 21/4-21/5

Nu gäller det att du kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Din förmåga att anpassa dig efter omgivningen är rätt så begränsad, men nu är det bra om du lyckas öva upp din flexibilitet.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En kollega kommer med en konstig kommentar och du vet inte hur du ska tolka hans/hennes beteende. Försök att inte ta det så personligt, den här personen har privata problem som går ut över jobbet.

 

Kräftan 22/6-22/7

Idag får du en chans att göra något nytt och det tycker du är jättekul. Det har varit lite väl mycket rutinarbete den senaste tiden och nu känner du att du behöver en utmaning att sätta tänderna i.

 

Lejonet 23/7-23/8

Annons

Under dagen blir du överraskad av hur snäll en kollega är mot dig. Tidigare har ni haft lite svårt att komma överrens, men nu verkar din arbetskamrat ha ändrat sig totalt.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Ekonomin spelar stor roll i de beslut du fattar idag. Du har drömmar och visioner, samtidigt så vet du att i dagsläget får du skapa med en begränsad budget och det gör att du tänker om.

 

Vågen 24/9-23/10

Din förmåga att umgås med andra människor är till stor hjälp. Tack vare din mjukhet och din vilja att samarbeta får du det mycket lättare idag än om du hade varit mer envis.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen stöter du på en före detta kollega/vän som du inte sett på länge. Det blir ett trevligt möte, men det väcker också en del trista minnen till liv.

 

Skytten 23/11-21/12

Just nu har du flyt med det mesta du gör. På jobbet får du möjlighet att utnyttja din förmåga att tänka ut kreativa lösningar på tuffa problem. Din chef söker ditt råd i en jobbig fråga.

Annons

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen beslutar du dig för att genomföra en förändring. Du har länge låtit dig hunsas av din omgivning, men nu tycker du att det får vara nog. Du säger ifrån och det med besked.

 

 Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir ganska jäktig. Du har flera olika projekt som du håller i och det är inte alltid som du lyckas med att entusiasmera dina medarbetare. Du har för lite tid för dina kollegor.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu känner du dig lite nere, och vädret hjälper knappast upp ditt humör. Försök att hitta en ny hobby. Prova med ett nytt språk, du har lätt för att lära och du gillar att kunna briljera.

Annons