horoskop torsdag v5

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Det blir en stressig dag för din del. Du hinner inte med det du tänkt dig och det resulterar i att du blir på dåligt humör. Försök att hålla dina känslor i schack.

 

Oxen 21/4-21/5

En arbetskamrat har fått personliga problem som du inte kan hjälpa till med. Du känner dig frustrerad eftersom hens/hennes humör påverkar stämningen på arbetsplatsen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Utnyttja din förmåga att kunna övertyga andra om din åsikt. Din idé är bra, det gäller bara att få dina chefer och dina kollegor att inser hur briljant den egentligen är.

 

Kräftan 22/6-22/7

Det ligger kärlek eller varm vänskap i luften. Venus bidrar till att du lätt påverkas av dina känslor just nu, särskilt om det är av de mer passionerade slaget.

 

Lejonet 23/7-23/8

Innan du anklagar någon i din närhet för att ha begått ett stort misstag bör du rannsaka dig själv. Om du tänker efter kommer du inse att det är du som är boven i dramat.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen blir du tvungen att konfrontera en person som du vanligtvis undviker. Det beror på att förutsättningarna har förändrats och du måste få den här kollegan att samarbeta bättre.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa att du har humor. Ibland tar du ditt jobb för allvarligt och glömmer bort att skratta och ha kul. Försök att se det positiva med att får en betydligt mer lättsam kollega än du själv som nära arbetskamrat.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu har du jobbigt när det kommer till personliga kontakter. Du fungerar utmärkt så länge du inte behöver känna dig utsatt, det är när du tvingas utlämna dig själv som du blir oresonlig.

 

Skytten 23/11-21/12

Dagen blir intressant på mer än ett sätt. Dels får du en utmaning från din chef och det gör dig på gott humör. Det verkar också som det börjar en ny kollega idag och det får dig på ännu bättre humör.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Annons

Din förmåga att tänka rationellt är nedsatt just nu så du bör undvika att fatta allt för avgörande beslut. Försök att fundera över framtiden utan att egentligen bestämma något. Låta alla alternativ får sjunka in först.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Din kreativitet är på väg upp. Du tänker mer konstnärligt och mer vågat än vanligt. Även om du jobbar med teoretiska uppgifter så ger du dom en liten konstnärlig touch.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Dagen blir lugn och behaglig om du undviker allt som har med spel att göra. Du behöver dina pengar så du har inte råd att spela bort dom. En vän behöver ditt råd när det gäller en personlig fråga.

Annons