horoskop fredag v5

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar bra, du är på jättegott humör och du charmar dina kollegor med din humor och din härliga energi. Även kvällen ser ut att bjuda på en del överraskningar.

 

Oxen 21/4-21/5

Du älskar feststämningen som råder på fredagar. Oavsett om du arbetar i ett helgyrke eller alltid kan se fram mot en ledig helg så känner du dig lite extra energisk idag.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir inte som du förväntat dig, men om du håller ett öppet sinne kan du få du en riktigt trevlig överraskning. Det viktiga är att inte möta din omgivning med fördomar.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu har du ingen lust att umgås med en kollega som du tycker är jobbig. Du undviker alla uppdrag där ni tvingas att samarbeta. Frågan är om du verkligen gett den här personen en chans.

 

Lejonet 23/7-23/8

Fredagen blir lagom festlig för din del. Du hinner med en massa roliga aktiviteter efter jobbet och det blir inledningen på en lång, skön helg för din del.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Just nu har du svårt att hinna med allt som du vill göra. Din ambition är hög och du driver på både dig själv och din omgivning. Tänk på att alla inte är lika motiverade som du är.

 

Vågen 24/9-23/10

Var försiktig när du diskuterar ett känsligt ämne med din partner. Just nu har du en förmåga att trampa andra på tårna utan att mena något illa. Din lyhördhet är inte den bästa just nu.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen börjar stressigt, men avslutas festligt. På jobbet har du massor att göra och därför tar det tid för dig att varva ned när du äntligen blir ledig.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen får du en del att göra på jobbet, du måste tänka snabbt och agera handfast. Det gäller att du har tungan rätt i munnen idag. Kvällen ser social ut, det verkar som du umgås med dina vänner.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har svårt att inte sätta dig på tvären gentemot din överordnade just nu. Du känner dig ganska irriterad på det mesta eftersom du anser att dina åsikter inte hörs.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Dagen blir lugn för din del. Visst har du en del att göra på jobbet, men ofta lägger du upp veckorna så att det ska bli minst kvar på fredagen. Du vill komma hem i gid tid idag.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Fredagen blir rolig. Du har kvällen fullbokad och du vill gärna skina när du träffar dina vänner. Har du råd och tid tar du kanske en tur på stan och köper dig något snyggt.

Annons