horoskop söndag v5

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar i lagom takt, du har inte så mycket inplanerat och det tycker du är skönt. Du gillar inte att vara uppbunden när du är ledig från jobbet, det gör att du känner dig instängd.

 

Oxen 21/4-21/5

För dig går livet i ett just nu. Middagar, fester och ett intensivt umgänge gör att du inte hinner med dig själv. Även söndagen ser fullbokad ut och du är trött när kvällen kommer.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du chansen att visa vad du går för. Du vill gärna imponera på en speciell person och söndagen bjuder på en unik möjlighet att riktigt glänsa. Visa att du är bäst.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte rädd för att prata med din vän. Det är inte bra att hålla all oro inom sig utan dela dina innersta tankar med någon du litar på. Ibland kan det rent ut av lösa problemen när man ser dom ur en annan synvinkel.

 

Lejonet 23/7-23/8

Ekonomin är ganska skral just nu och det retar dig att du inte har råd att köpa den där speciella saken som du suktar efter. Ibland är det bra att inte får allt man pekar på, även om det känns surt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Under dagen blir du både arg och glad. Du får ett chockbesked från en vän, och du irriterar dig på att du inte räknat ut den här nyheten tidigare. Samtidigt är du glad för din kompis skull.

 

Vågen 24/9-23/10

Ett brev, mail eller SMS från en vän ger dig dåligt samvete. Du borde ha kommit ihåg den här personen, men det har varit så mycket den senaste tiden att du inte hunnit med att kontakta honom/henne.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Under dagen blir du upptagen med att lösa ett privat problem. Egentligen är det inget allvarligt, men du vill gärna reda ut det här missförståndet innan det växer till oanade proportioner.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag vill du inte bli försenad, du har en mängd olika aktiviteter inbokade och du tycker det är viktigt att hålla tiden. Frågan är om du hinner vila lite också? Tanken med helg är att vara ledig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Under dagen får du en del saker att göra, men inte mer än at du hinner med lite värdefull kvalitets tid med dig själv. Tänk p att Månen gör dig extra känslig just nu.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Visa att du vågar tänja lite på gränserna. Vanligtvis är du mycket öppen för annorlunda saker, men idag påverkas du av hord väldigt mycket och det gör dig misstänksam mot allt nytt.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu mår du bra. Du har träffat dina vänner och det har fått dig att känna att du faktiskt är både omtyckt och unik. Ibland behöver man den här typen av energikick för att orka med vintern.

Annons