horoskop måndag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Veckan börjar tufft, du får en hel del uppgifter som du inte räknat med och det gör dig irriterad. Du skulle gärna se att det fanns en möjlighet att få vara mer delaktig i de viktiga besluten.

 

Oxen 21/4-21/5

Just nu fungerar det mesta bra för dig. Du har någorlunda koll och det ger dig möjlighet att testa lite nya idéer som du har. Din chef uppskattar din kreativa sida, men han vill ändå vara den som bestämmer.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag har du en enorm förmåga att entusiasmera dina medmänniskor. Det är bra om du ska driva igång något projekt. Du får dina kollegor att arbeta för dig utan protester.

 

Kräftan 22/6-22/7

Dagen blir ganska stressig för din del. Du stöter på hinder som du trodde att du redan hade tagit itu med och det blir en ganska jobbig start på veckan.

 

Lejonet 23/7-23/8

Just nu mår du toppen och det märks på ditt humör som riktigt sprudlar. Även om din hälsa kunde vara bättre så känner du att inget kan stoppa dig när du vill uppnå ett mål.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du funderar på ett avbrott i arbetet. Kanske reser du till landet ett par dagar eller planerar in en weekend resa med några vänner. För dig är det viktigt att få komma bort från vardagen ibland.

 

Vågen 24/9-23/10

Just nu är du mer velig än vanligt. Du har väldigt svårt för att bestämma dig för vad det är du vill göra. Ena dagen rycker du si och andra så. Du måste vara tuffare mot dig själv.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du gillar inte känslan av att förlora kontrollen. När du stöter på en person som du inte kan läsa blir du frustrerad och osäker. För dig blir den här personen automatiskt en rival.

 

Skytten 23/11-21/12

Idag har du en unik möjlighet att visa hur duktig du är inom ett visst område. Omständigheterna gör att du får chansen att ta över ett projekt som egentligen tillhör en annan kollega.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag vill du inte göra någonting, men du tvingar dig själv att ta tag i jobbet. Ditt humör pendlar mycket tack vara inflytande från Uranus som är en rätt så oberäknelig planet och som ofta förorsakar kaos i ens liv.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag funderar du lite över ekonomin. Du skulle vilja göra en resa till sommaren, men frågan är om du har råd. Du behöver någon att prata med. Vänd dig till din partner eller en bra vän.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Just nu har du svårt att få upp tempot på jobbet. Du tenderar att tänka på allt som inte har med arbete att göra istället för att fokusera dig på nuet. Du måste ta tag i ditt problem.

Annons