horoskop tisdag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen får ett förslag från en kollega. Vifta inte bort den här idén. Den har kvalitet som det tåls att titta närmare på. Lyssna, fundera innan du kommenterar hennes idé.

 

Oxen 21/4-21/5

Under dagen ryker du ihop med en kollega. Det beror på att ni tänker väldigt olika och idag är gränsen för ditt tålamod nådd. Du behöver få vara ifred och det är något din arbetskamrat har svårt att respektera.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Visa ingen nåd gentemot din kollega när han trampar dig på tårna. Ibland är det enda sättet att få någon att förstå att han/hon gjort fel genom att ge igen med samma medel.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu råder det lite av anarki på ditt jobb. Det verkar inte vara någon som är stark nog att ta tag i problemen. Själv undviker du alla typer av konfrontationer eftersom de gör dig osäker.

 

Lejonet 23/7-23/8

Tillåt dig att stråla som en sol. Visst finns det dom som är avundsjuka på ditt självförtroende och gärna vill trycka ned dig i skorna, men de det som deras problem, inte ditt.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Idag får du inte tid att göra allt som du tänkt dig. Du blir avbruten av dina kollegor stup i ett och tvingas att hjälpa andra med deras problem istället för att ordna med dina egna.

 

Vågen 24/9-23/10

Du är mycket effektiv just nu. Du har en inre drivkraft som får dig att arbeta i ett högt tempo och du trivs med de resultat som du åstadkommer. Njut av allt beröm du får.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du svårt att säga ifrån. Den här personen som du skulle behöva ta itu med lyckas alltid kollra bort dig. Du har svårt att vara arg på honom/henne en längre stund eftersom han/hon är så charmig.

 

Skytten 23/11-21/12

Ta hänsyn till en kollega som inte klarar av ditt tempo. Inse att alla är olika, men ändå kan bidra till slutresultatet. Ibland dömer du andra efter dig själv och det är inte rättvist.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Just nu tvingas du snåla en hel del. Du har inte råd med allt som du skulle vilja göra, men du vet att din framtid hänger på att du håller fast vid en tajt budget.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Idag får du en fråga som du inte kan svara på. Det här är en ny erfarenhet för dig och det gör att du genast måste söka fram svaret på frågan eftersom du avskyr att stå svarslös.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Din kreativitet är på väg uppåt igen, särskilt inom artistiska områden som målning och handarbete. Om du har ett praktiskt jobb kommer du att kunna utnyttja den här medvinden fullt ut.

Annons