Horoskop torsdag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Om du tänker efter så kommer du att förstå varför din vän är så sur på dig. Egentligen räcker det med ett enkelt förlåt, men en liten blomma till skulle inte skada.

 

Oxen 21/4-21/5

Ibland är det lättare att börja om från början än att rätta till ett misstag mitt i. Idag får du testa båda varianterna och resultatet blir slående. Du frestas att bryta ett löfte till en kollega om du inte ser upp.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Idag tänker du inte vara så noggrann som du brukar. Du anser att det ibland kan vara rätt att slarva om man gör det på rätt sätt. Du vet när du kan och inte kan fuska.

 

Kräftan 22/6-22/7

Var inte orolig för att din chef ska respektera sig mindre om du berättar sanningen bakom en trist händelse tidigare i veckan. Din chef kommer att beundra ditt mod att våga säga som det är.

 

Lejonet 23/7-23/8

Om du funderar på att gå ut ikväll bör du tänka om. Bjud hem dina vänner istället om du känner dig social. Går du ut kommer du att stöta på problem.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du är inte alls kontrollfreak, du vill bara veta vad alla andra sysslar med. Det är så du resonerar när du vägrar att släppa ifrån dig ansvar. Du måste jobba med ditt behov av att ha koll på allt och alla.

 

Vågen 24/9-23/10

Innan du ger ditt svar idag bra du fundera en gång till. Eftersom ditt tecken oftast har svårt att besluta sig bör du bli oroad när allt känns så glasklart, risken är stor att du ångrar dig imorgon.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Just nu har Merkurius en gynnsam position i förhållande till ditt tecken och det gör att du är ovanligt övertygande verbalt. Ordspråket att sälja kylskåp till en eskimå passar dig bra idag.

 

Skytten 23/11-21/12

Du har en ganska unik charm som du lever på, men idag hjälper varken humor eller okynniga leenden för att ta dig ur den knipa du hamnat i. Du måste använda sunt förnuft och diplomati stället.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Annons

Du tillbringar mycket tid med att funder över vad det är du vill med framtiden. Även om ramarna för ditt beslut är klart så fattas det en mängd detaljer. Du måste få tid att hitta vad som är rätt för dig.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Ibland kan du vara lika envis som en åsna och det gör dina kollegor förvånade eftersom det inte går ihop med din vanlig flexibla personlighet. Idag visar du upp just den där envisa sidan.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du har en förmåga att reta upp dig på detaljer. Försök se helheten och låt pusselbitarna utformas eftersom istället för att försöka skapa bitarna innan du har helheten.

Annons