Horoskop fredag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Under dagen får du inte vara så kreativ som du skulle vilja. Mycket av det du gör under dagen handlar mer om vana och erfarenhet än om ett nytt sätt att tänka.

 

Oxen 21/4-21/5

Din dag blir rolig, utmanande och spännande. Efter att ha haft fullt upp i december, har du nu njutit av ett par lugnare veckor. Glöm dom nu, tempo har ökat väsentligt.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

En mängd idéer kommer från dina medarbetare och du känner dig ledsen över att inga av de unika förslag som tas upp är dina. Du vill också utmärka dig och få uppskattning.

 

Kräftan 22/6-22/7

Under dagen lyckas du äntligen få kontroll över ett problem som gäckat dig en längre tid. Den här segern är definitivt värd att firas. Kvällen ser trevlig och social ut.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du träffar dina vänner idag och ni umgås under avslappnande former. Tack vare att solenergin är så stark i dig just nu orkar du festa efter en lång arbetsdag. Du känner dig i toppform.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

En intellektuell utmaning tar upp en stor del av den här dagen. Du får chansen att pröva på några nya idéer som du har. På kvällen vill du ta det lugnt och umgås med familjen.

 

Vågen 24/9-23/10

Din mjukare sida får en mer avgörande roll idag. Du inser att en kollega är på väg att bryta samman och du ställer upp för henne med en kram och några tröstande ord.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Eftersom Merkurius inflytande kan vara både av godo och ondo bör du se upp med vilka grodor som kan tänkas hoppa ur dig idag. Tänk dig för innan du öppnar munnen.

 

Skytten 23/11-21/12

Det blir en ganska jobbig dag. Du har mycket att göra, men eftersom du känner dig lite trött så orkar du inte hålla ett särskilt högt tempo. Unna dig en tidig kväll i säng trots att det är fredag.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du har ett behov av att umgås och träffa folk. Det har varit alldeles för mycket tid som du ägnat åt att grubbla och nu vill du ha kul istället. Kvällen ser härligt social ut.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Du är en snäll person för det mesta, men när en kollega medvetet stampar dig på tårna idag förvandlas du till en rytande varg. Du tänker inte bli hunsad av någon, allra minst den här personen.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Under dagen tar du ställning till flera olika frågor. Du upptäcker att du inte är så beslutsam som du trodde att du var utan at du gärna drar ut på valen så länge som möjligt.

Annons