Horoskop lördag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen ser ut att vara rätt fullbokad. Trots att du för det mesta föredrar att inte ha så mycket uppskrivet i kalendern så blir just den här lördagen väldigt aktiv för din del.

 

Oxen 21/4-21/5

Du har svårt att inte börja gräla på din partner idag. En negativ influens över ditt tecken gör dig mer trätgirig än annars. Tänk på att det är du som vill starta de här diskussionerna inte din partner.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen blir lugn och harmonisk. En del uppgifter väntar under eftermiddagen, men inget verkar betungande. Glöm inte att ringa en vän som väntar på att du ska höra av dig.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu är du väldigt flirtig utan att vara medveten om det. Varje gång du träffar en ny person charmas han/hon av din värme och uppriktiga intresse. Se upp för svartsjuka hos din partner.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du vill gärna köpa dig något litet och snyggt och idag har du goda chanser att göra fynd, särskilt om det är kläder du planerar att köpa. Tänk bara på att din budget är något begränsad.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Du träffar vänner och har det riktigt trevligt idag. Det är nästan så du har glömt bort hur det är att umgås under sociala och avslappnande former. Du njuter av att slippa ta ansvar.

 

Vågen 24/9-23/10

Visa att du faktiskt har en åsikt i den fråga som du och din vän diskuterar. Ofta håller du med fast du egentligen tycker något annat bara för att slippa argumentera för din sak.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Idag har du möjlighet att göra något annorlunda och kul om du väljer att följa med en vän. Det viktiga är att du inte tackar nej hur vansinnigt än förslaget låter.

 

Skytten 23/11-21/12

Under dagen stöter du på en hel del sura miner hos din vän. Han/hon är inte alls på humör och risken är stor att nu börjar gräla. Försök att undvik att diskutera med din griniga kompis.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Idag tar du det lugnt. Du hade en jättetrevlig dag och kväll igår, men det blev lite väl sent och nu är du rätt så trött. Unna dig en dags vila utan dåligt samvete.

 

Vattumannen 21/1-19/2

Om du tränar idag bör du undvika tunga lyft. Det ligger en varning över ditt tecken som gör att du lätt kan få problem med ryggen idag. Ta en lång promenad istället för att lyfta skrot.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du vet inte hur du ska kunna komma överrens med en av dina vänner just nu. Hon/han lyssnar inte på någon och har gjort sig ovän med i stort sett alla ni känner.

Annons