Horoskop söndag v6

15 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Väduren 21/3-20/4

Dagen börjar segt. Det är som om du inte alls orkar med att ta dig ur sängen. Ge dig själv chansen att få en härligt lång sovmorgon utan att ha dåligt samvete ör det.

 

Oxen 21/4-21/5

Under dagen får du en del att göra. Du passar på att fixa lite vårfint och städa undan de sista tappra tomtarna som gömmer sig i bokhyllan. Nu vill du ha bort julen.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen verkar handla om en stor portion frisk luft för din del. Du njuter av att vara ut så mycket som möjligt under dagens ljusa timmar. En vän följer gärna med dig ut i kylan.

 

Kräftan 22/6-22/7

Just nu är du rätt så dålig på att övertyga folk om att du har rätt så lägg ned alla försök att entusiasmera din partner. Om han/hon vill sitta hemma och glo på tv så kan du göra något kul istället.

 

Lejonet 23/7-23/8

Du hör av dig till en vän som du inte hunnit träffa på länge. Han/hon blir glad att se dig och dagen ser ut att bli riktigt trevlig, på ett lugnt sätt. På kvällen laddar du inför kommande vecka.

Annons

 

Jungfrun 24/8-23/9

Dagen blir rätt så lugn för din del och du njuter av att slippa ha en massa åtaganden. Din partner söker ditt råd i en svår fråga och du är glad över att han/hon litar till ditt omdöme.

 

Vågen 24/9-23/10

Under dagen får du en del nya projekt som du gärna vill avsluta innan nästa vecka. Ditt största problem just nu är att du är en tidsoptimist och inte klarar av att beräkna hur lång tid vissa saker tar.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Dagen blir ganska intensiv trots att den är söndag. Det finn en del som du vill hinna med och då är du tvungen att arbeta även på helgen. När kvällen kommer bryter du mönstret och tar det lugnt.

 

Skytten 23/11-21/12

Din optimism speglar sig genom hela dagen och det gör att du känner dig på verkligt topphumör. En bra dag för improviserade äventyr, varför inte en upptäcktsfärd i naturen.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Du känner dig på gott humör idag eftersom du äntligen är blivit sams med dig själv,. Ibland sker saker i livet som är tunga att hantera, men de bidrar till at utveckla den person du är.

 

Vattumannen 21/1-19/2

En glad intressant person dyker upp och förgyller den här annars rätt så trista söndagen. Du får en del nya idéer som du vill fundera på. Sammantaget har du en bra dag.

 

Fiskarna 20/2-20/3

Du vägrar att ge upp nu när du är så nära målet. Du vill verkligen visa vad du går för. Har du en partner blir du ännu mer sporrad av honom/henne och det gör allt så mycket roligare.

Annons