Trafikkaos och oväntade möten

28 jan, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

De som följer den här bloggen undrar kanske varför jag inte skrev något igår. Det beror på att det var trafikkaos när jag skulle hem. Totalstopp i pendeltrafiken under rusningstid i Stockhom är en mardröm, lägg till hämtning på dagis så är kaoset ett faktum. Trots alla missöden hade jag verklig tur i oturen. På morgonen laddade jag min mobil på jobbet (något jag aldrig gjort tidigare (jag brukar strunta i om den är urladdad). Det var något som sa mig att det kunde vara användbart med en mobil just idag. Sedan, när jag skulle hem,  sprang jag på en gammal arbetskamrat som jag inte sett på länge. Hon skulle med samma tåg som jag och jag såg verkligen fram emot en pratstund med henne. När sedan trafikkoset uppstod fem minuter från Centralen lyckades min vän att fixa skjuts från ett köpcentrum i närheten och jag lyckades ordna hämtning tack vare att jag hade mobilen med alla grannars telenummer laddad. Det hela slutade med en trevlig shoppingrunda i centrumet medan vi väntade på vår lift. Jag hittade ett par vrålläckra skor (skyhög klack naturligtvis, jag är ju Oxe) och en riktigt härlig eftermiddag med min kompis. Visst, det tog tre och en halv timme att komma hem, men det var det värt. Tänk så det kan bli ibland.

Annons

Så till två frågor som jag fått. Första var om Tvillingarna var Solstyrda. Svaret är nej, de har Merkurius som härskarplanet. Känner du av att du passar in som solbarn bör du kolla din ascendent, kanske har du den i Lejonet.

Fråga nummer två om Skorpionen och vem hon/han passar med. Skorpionen går från 24/10-22/11. Är du född sent i oktober påverkas du troligen starkt av Vågen och det är kanske därför du har så svårt att hitta en partner du gillar. Medan Skorpionen passar med Kräftor, Fiskar och Stenbocken så föredrar Vågen, Vädurar, Tvillingar Vattumannen och Skyttar. Skorpionen har svårt att binda sig en längre tid medan Vågen avskyr att vara ensam. Som du ser är det inte helt enkelt att vara född mellan två tecken, man måste lära känna sig själv först för att veta vem man passar med.

 

🙂

Felicia

Annons